Book tid

Karsprængninger

Karsprængninger

Fjernelse af karsprængninger på ansigt, hals og bryst

Hos Lamima Laser & Skønhedsklinik behandler vi karsprængninger på ansigt, hals og bryst med laser og/eller intensivt pulserende lys (IPL og radiofrekvens (RF)), med Elos Plus fra Syneron.

Kort fortalt

Karsprængninger i ansigt fremskyndes hos nogen ved for meget sollys og solarium, og er ofte arveligt betinget. Karsprængninger kan også være en følgevirkning efter strålebehandling for kræftsygdomme eller i forbindelse med forskellige typer medicin f.eks. Prednisolon. Hudsygdomme som fx Rosacia kan give karsprængninger.

​Ved laserbehandling på karsprængninger bliver laserenergien ledt via gel ned i karrenes hæmoglobin (blod), så det koagulerer og forsvinder. Huden bliver atter lys og ensartet.

Før behandlingen

Huden skal være så lys som muligt. Du må ikke have været i solen 4 uger før, og der må ikke anvendes selvbruner 2 uge før behandlingen.

Det anbefales at sørge for at huden er velplejet, og ikke mangler fugt, inden man starter på behandlingen.

Forud for behandlingen er det nødvendigt at booke en gratis for-konsultation.​ I tilfælde af uens hudtone på behandlingsområdet skal behandlingen yderligere forhåndgodkendes af klinikkens speciallæge Peter Wendelboe.

Under behandlingen

Lyset fra laseren absorberes af karrene, som efterfølgende ødelægges af opvarmningen.
Det kan føles lidt varmt i huden under behandlingen, og der kan være let rødme i området efterfølgende.

Efter behandlingen

Huden må ikke udsættes for sollys i 4 uger efter behandlingen, eller så længe huden virker påvirket af behandlingen. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at efterbehandle med cremer/salver. Du kan anvende dine cremer og makeup 2 timer efter behandlingen, hvis ikke andet aftales.

Bivirkninger ved behandlingen

Det er almindeligt med let rødme og hævelse i området. Huden kan blive misfarvet og skjoldet, hvis den udsættes for sollys indtil 4 uger efter behandlingen, eller hvis man er for solbrun under behandlingen.

Er huden solbrændt optager den mere lys fra laseren, og derved er der risiko for sårdannelse med efterfølgende lysfarvning af huden eller i sjældne tilfælde ardannelser.

Antal behandlinger

Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Behandlingstiden varierer fra 5 min. og opefter afhængig af størrelsen på behandlingsstedet. Der bliver minimum sat 20 min af til behandlingen.

Jo lysere din hud er, jo hurtigere ses et resultat. Behandlingen gentages typisk med ca. 3 ugers mellemrum – i alt 3-6 gange. Ofte ser man resultat allerede efter første behandling.

Resultatet er permanent, men nye karsprængninger kan opstå over tid.

Sådan optimerer du din behandling

For at optimere behandlingen anbefaler vi, at du tilkøber cosmeceutical-produktet Clinical Super3 Booster fra Beaute Pacifiqueder har et højt indehold af 3 estre af potent A-vitamin. Cremen gendanner effektivt den elastiske struktur i fuldhuden, og gør huden tykkere og mere modstandsdygtig. Cremen behandler og forebygger: svære aldersforandringer, tynd og gennemsigtig hud samt aktinisk degenereret hud, og kan kun købes på speciallægeklinikker.

Produkterne fra Beauté Pacifique er luksuriøse kvalitetsprodukter inden for hudpleje og kosttilskud, som udvikles og produceres i Danmark ud fra et ufravigeligt princip om dokumenteret effekt. 

Køber du Clinical Super3 Booster 100 ml sammen med denne behandling får du 30 % på normalprisen, der er: 1220 kr.

 

 

 

Karsprængninger på ben

Før behandlingen

Inden den første behandling anbefales det, at du har fået undersøgt dine ben af en læge. Hvis du f.eks. har åreknuder kan det være tilrådeligt at få opereret disse først, da der ellers er for stor risiko for, at du blot får nye karsprængninger, selv om du har fået en optimal behandling. Det er vigtigt at huden er så lys som muligt, for at kunne dosere laserenergien korrekt og dermed opnå det bedste resultat. Derfor frarådes solbadning 4 uger inden behandlingen. Der må heller ikke anvendes selvbruner 2 uger før behandling.

Under behandlingen

Lyset fra laseren absorberes af farven i karrene, som herefter klistrer sammen og går til grunde. Det kan føles lidt varmt og stikkende i huden under behandlingen.

Efter behandlingen

Det behandlede område kan være rødt og hævet i op til et døgn efter behandlingen. Der kan forekomme en let overfladisk ru fornemmelse hen over karrene. Dette forsvinder i løbet af få dage. Man bør absolut undgå at udsætte området for sollys i minimum 4 uger efter behandlingen, eller så længe området virker påvirket af behandlingen. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at efterbehandle med cremer/salver.

Bivirkninger ved behandlingen

Det er almindeligt med let rødme og hævelse i området. Huden kan blive misfarvet eller skjoldet, hvis den udsættes for sollys i indtil 4 uger efter behandlingen, eller hvis man er for solbrun under behandlingen.
Er huden solbrændt optager den mere lys fra laseren, og derved er der risiko for sårdannelse med efterfølgende lysfarvning af huden eller i sjældne tilfælde ardannelser.

Hvor mange behandlinger

Antallet af behandlinger vurderes individuelt.

Behandlingstiden varierer fra 5 min. og opefter, afhængig af størrelsen på behandlingsstedet. Jo lysere din hud er, jo hurtigere ses et resultat. Behandlingen gentages typisk med 2-3 ugers mellemrum, i alt 3-5 gange. Ofte ser man resultat allerede efter første behandling. Resultatet er permanent.

En ledsager er altid meget velkommen til at være til stede under konsultation og behandling.​

Karsprængninger priser:

Helt ansigt 1400 kr.
Ansigt, Hals og bryst 2500 kr.
Hals 700 kr.
Bryst 1200 kr.
Kinder 800 kr
Næse 500 kr.
Kinder og næse 1000 kr.
Pande 1000 kr.
Hage 700 kr.
Ben (få kar) 800 kr.
Ben (flere kar) 1100 kr.
Ben (mange kar) 1700 kr.

Alle priser er pr. behandling. Hvis du forudbetaler 3 behandlinger, vil du opnå en rabat på 10 %. De tilkøbte behandlinger noteres i din journal som dit tilgodehavende.

Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis konsultation. Konsultation kan være samme dag som behandling.​​

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?