Book tid

Viscoderm® Hydrobooster

Viscoderm® Hydrobooster

 

Ved tydelige aldringstegn som fx. ved statiske linjer på kinder eller hage anbefaler vi en kombinationsbehandling med Viscoderm® Hydrobooster for optimering af din Profhilo® Skinbooster.

Viscoderm® Hydrobooster er et injicerbart hyaluronsyreprodukt, der ikke kun forbedrer hudens elasticitet og udstråling, men også hjælper med at glatte overfladiske fine linjer og rynker forårsaget af et dynamisk ansigtsudtryk.

Viscoderm® Hydrobooster indeholder en stabiliseret hyaluronsyre, der igangsætter en biologisk proces med hydrering og vævsstrukturering, der fører til opstramning af de mest overfladiske rynker på en præcis og naturlig måde. Modsat Prohilo® Skinbooster, der arbejder i hele vævet, kan man med Viscoderm® Hydroboster målrette behandlingen til særlige problemområder ved fx. linjer på kinder, hage eller smilerynker ved øjnene.

Den lave gel-stivhed, viskositet og høje formbarhed udmærker sig ved at have optimal vævsintegration og kan derfor trygt anvendes i forskellige niveauer af dermis. Af denne grund er Viscoderm® Hydrobooster særlig effektiv på de dynamiske områder i ansigtet.

​Hydrobooster er særligt velegnet til:

  • Linjer på kinder
  • Linjer på hage
  • Smilerynker

Efter behandlingen er huden let rød efter de mange fine stik. Hævelse og blå mærker kan forekomme.

​Allerede 3-4 uger efter behandlingen vil hudkvaliteten være synligt forbedret med en øget fugtbalance, minimerede fine linjer og en øget elasticitet i huden. Det anbefales alligevel at optimere resultatet og varighed med gentagelse af behandling efter 4 uger.

​Vi behandler ikke gravide og ammende!

Gratis konsultation

Inden en behandling vil vi altid grundigt gennemgå dine muligheder og ønsker ved en gratis konsultation. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes. Ligeledes skal der ifølge krav fra sundhedsstyrelsen gå 48 timer fra konsultation til behandling.​​​

Viscoderm® Hydrobooster priser: 

1. behandling med Viscoderm® Hydrobooster 2.500 kr.
2. behandling med Viscoderm® Hydrobooster
(4 uger efter 1. behandling)
2.000 kr.
3. behandling med Viscoderm® Hydrobooster
(4 uger efter 2. behandling)
2.000 kr.

Booster-kombinationsbehandling priser:

2 ml Profhilo® Skinbooster + 1,2 ml Viscoderm® Hydrobooster

1. behandling med Profhilo® og Hydrobooster 5.000 kr.
2. behandling med Profhilo® og Hydrobooster
(4 uger efter 1. behandling)
4.000 kr.
3. behandling med Profhilo® og Hydrobooster
(4 uger efter 2. behandling)
4.000 kr.

 

Vi anbefaler et kurforløb på 2 behandlinger med 4 ugers interval, men er huden særligt ældet​ i det pågældende område, anbefaler vi et kurforløb på 3 behandlinger ligeledes med 4 ugers interval.

OBS: Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis filler-konsultation. Konsultation skal være minimum 48 timer før behandlingen.​

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?