Book tid

RedTouch – Skin Tightening

RedTouch – Skin Tightening

Skin tightening med RedTouch udføres med en 675nm fraktioneret diodelaser. Behandlingen er særligt egnet til ældet hud i underansigt, på hals og/eller bryst, og omfatter en minimal risiko for bivirkninger. 

RedTouch er et nyt og innovativt bølgelængdesystem (præcist på 675 nm i det røde spektrum). Denne bølgelængde er rette mod og binder i kollagenfibre med en minimal interaktion i det omkringliggende væv, hvilket giver markant forbedring af hudens struktur og minimerer fine linjer og rynker. 

Før behandlingen

Huden skal være intakt på behandlingstidspunktet, uden infektioner, sår eller irritation. Din hud skal være så lys som muligt, og måderfor ikke udsættes for sol eller solarium i 4 uger inden behandlingen. Selvbruner må ikke være anvendt 2 uger før. Overholdes dette ikke må behandlingen aflyses, og ændres til en ny dato. 

I henhold til lovgivningen om kosmetiske behandlinger skal det aktuelle område fotograferes inden behandlingen påbegyndes. 

Behandlingen

Under behandlingen vil du mærke varme og en let prikken i huden. I visse områder kan det opleves lettere ubehageligt. Opvarmningen er kortvarig og forbigående. Behandling af ansigtet tager ca. 30 min.

Efter behandlingen

Der kan være en let rødme og hævelse i området de efterfølgende dage. Der kan i enkelte tilfælde ses bitte små sår efter den fraktionerede opvarmning af huden, hvilket heler op i løbet af en uges tid. Generne kan med fordel lindres med afkøling af huden i timerne efter behandlingen. Cremer og make-up kan anvendes umiddelbart efter behandlingen. Daglig aktivitet kan genoptages uændret efter behandlingen. Det anbefales IKKE at bruge skrubbecreme eller kemisk peeling 3-4 dage efter behandlingen

Undgå at udsætte det behandlede område for solarium og solbadning i mellem behandlingerne samt en uges tid efter det afsluttede behandlingsforløb. Vi anbefaler spf +50 under hele behandlingsforløbet uanset årstid.

Antal behandlinger

Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Der tilrådes typisk 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum. Varigheden holder 6-12 mdr., og det anbefales at der foretages vedligeholdende behandlinger 1-2 gage årligt.

 

 

 

Optimering af behandling

For at optimere behandlingen anbefaler vi, at du tilkøber cosmeceutical-produktet Clinical Super3 Booster fra Beaute Pacifiqueder har et højt indehold af 3 estre af potent A-vitamin. Cremen gendanner effektivt den elastiske struktur i fuldhuden, og gør huden tykkere og mere modstandsdygtig. Cremen behandler og forebygger: svære aldersforandringer, tynd og gennemsigtig hud samt aktinisk degenereret hud, og kan kun købes på speciallægeklinikker .

Produkterne fra Beauté Pacifique er luksuriøse kvalitetsprodukter inden for hudpleje og kosttilskud, som udvikles og produceres i Danmark ud fra et ufravigeligt princip om dokumenteret effekt.

Køber du Clinical Super3 Booster 100 ml sammen med denne behandling får du 30 % på normalprisen, der er: 1220 kr. 

RedTouch Skin Tightening priser:

Underansigt inkl. kæbelinie 1500 kr.
Underansansigt inkl. kæbelinie og hals 2000 kr.
Underansigt inkl. kæbelinie, hals og bryst 2500 kr.
Helt ansigt inkl. kæbelinie 1700 kr.
Helt ansigt inkl. kæbeline og hals 2200 kr.
Helt ansigt inkl. kæbelinie, hals og bryst 2700 kr.

​Alle priser er pr. behandling. Hvis du forudbetaler 3 behandlinger, vil du opnå en rabat på 10%. De tilkøbte behandlinger noteres i din journal som dit tilgodehavende.

Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis konsultation. Konsultation kan være samme dag som behandling.​​

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?