Skin Tightening

Skin Tightening

Hos Lamima Laser & Skønhedsklinik behandler vi slap og løs hud med Skin Tightening fra Candela. Behandlingen giver en opstramning af Dermis/læderhuden samt det dybereliggende bindevæv, og er specielt velegnet til slap hud i ansigt og på hals, men kan også anvendes på Decolte.

Behandlingen stimulerer hudens kollagenproduktion, og har en opstrammende effekt på løs hud, så de fine aldersbetingede rynker (typisk linier på kinder, kæbe og hage) mindskes. Løs hud under hage, hals og puder på kæben, såkaldte jowls, kan reduceres betragteligt.

Elos Plus Skin Tightening teknologien påvirker hudens overflade og de dybere hudlag ved at kombinere bi-polar radiofrekvens (RF) med lys og opvarmer hudens væv inden for et bestemt område, hvilket giver opstramningen.

Før behandlingen
Huden på behandlingsstedet skal være intakt og uden infektioner, sår eller irritation. Ansigtshuden afrenses, og påsmøres efterfølgende en speciel lys- og radiofrekvent overledende gel, som kan overføre radiobølgernes energimængder til læderhuden, der skånsomt opvarmes.

Under behandlingen
Under behandlingen vil du mærke en varme i huden. I visse områder kan det være lettere ubehageligt. Opvarmningen er kortvarig og forbigående. Behandlingen af ansigtet tager ca. 40 min.

Efter behandlingen
Cremer og makeup kan anvendes umiddelbart efter, ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret efter behandlingen. Det anbefales dog at undgå direkte og indirekte varme på behandlede områder i nogle dage efter behandlingen, da det kan modvirke behandlingsresultatet. Det anbefales at benytte solcreme eller mineralbaseret pudder/foundation med minimum faktor 20 i mindst 2-4 uger efter behandlingen.

Du må ikke irritere det behandlede område kemisk eller mekanisk i de efterfølgende 5 dage. Undgå sauna, massage og sport lige efter behandling.

For at opnå det bedste resultat, bør du anvende en næringsrig anti-age creme som hudpleje. Spørg evt. klinik personalet om vejledning.

Hvor mange behandlinger
Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Der tilrådes typisk 1 behandling pr. måned som en integreret del af din hudpleje for optimalt resultat. Som minimum 3 – 4 behandlinger i et kurforløb, hvor det anbefales, at der foretages vedligeholdende behandlinger 1-2 gange årligt.

Før/Efter billeder af Skin Tightening behandling i kombination med bl.a. filler og botox. 

 

 

For at optimere behandlingen anbefaler vi, at du tilkøber cosmeceutical-produktet Clinical Super3 Booster fra Beaute Pacifique, der har et højt indehold af 3 estre af potent A-vitamin. Cremen gendanner effektivt den elastiske struktur i fuldhuden, og gør huden tykkere og mere modstandsdygtig. Cremen behandler og forebygger: svære aldersforandringer, tynd og gennemsigtig hud samt aktinisk degenereret hud, og kan kun købes på speciallægeklinikker​

​​Køber du Clinical Super3 Booster 100 ml sammen med denne behandling får du 30 % på normalprisen, der er: 1220 kr

Skin tightening priser:

Ansigt inkl. kæbelinie 1500 kr.
Ansigt inkl. kæbelinie og hals 2000 kr.
Ansigt inkl. kæbelinie, hals og bryst 2500 kr.

​Alle priser er pr. behandling.  Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis konsultation. Konsultation kan være samme dag som behandling.​​

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?