Book tid

Det siger kunderne

​Kundeudtalelser fra facebook

✩✩✩✩✩

Jeg synes helt klart, at denne klinik fortjener nogle søde ord på vejen. Jeg er kommet hos Laila siden hun åbnede sin klinik og jeg har været lige glad hver gang jeg er gået derfra. Laila er en smuk kvinde med en super dejlig personlighed. Hun er fyldt med glæde og smiler altid. Derudover, så er hun bare hamrende dygtig til det hun laver. Hun er professionel, har mange års erfaring og man er altid i trygge hænder under sin behandling. Jeg har selv fået lavet mine læber der og hun er så god til at finde den rette balance, så det passer til lige præcis mit ansigt. Derudover har Laila også lavet min hage, da jeg længe har haft en lille kløft i den. Aldrig stop det du gør, for du gør det så godt!

– Maria Grønbæk

✩✩✩✩✩

Har fået en helt fantastisk dejlig og professionel behandling hos Lamima Laser og Skønhedsklinik. Jeg fik farvet vipper/bryn samt rettet bryn. Derudover fik jeg en ansigtsbehandling med frugtsyre “Fire and Ice”. Jeg kan helt klart anbefale klinikken til andre.

– Lissa De Fine Olivarius

✩✩✩✩✩

Super lækkert sted i vildt hyggelige omgivelser. jeg fik lavet eyelash Extensions hos Lamima i sidste uge og fik de smukkeste fyldige øjenvipper til en lækker pris. Lamima kan klart anbefales, sødeste personale og ligger i hjertet af Holbæk.

-Miel E. Kienast

✩✩✩✩✩

​”Fantastisk klinik, jeg får altid professionel behandling og rådgivning. Derudover er de super fleksible med ændring af tider, og det er og har været en fornøjelse hver gang.

​- Nanna Ravn Jørgensen

 Det siger kunderne om Profhilo Skinbooster

✩✩✩✩​✩

“Jeg er en person som kan lide at passe på mig selv og min hud, og leder altid efter behandlinger, der giver et naturligt udseende som resultat. Jeg er 33 år, hvilket betyder at aldringstegnene ses tydligere og tydligere, men med Profhilo behandlingen lykkedes det at skjule aldringstegnene på en naturlig måde. Én ting jeg kan sige med sikkerhed er, at Profhilo er en Skinbooster. Allerede efter første behandling kunne jeg se effekten på min hud, mens jeg efter anden behandling blev forbløffet over hvordan aldringstegnene fremstod mindre synlige og gav mig et yngre udseende – det får mig til at blive gladere, når jeg kigger på mig selv i spejlet. Efter behandlingerne havde jeg nogle røde prikker grundet indstikstederne, men intet overdrevent, og næste dag var alle de røde prikker væk. Det betyder, at jeg uden bekymring kan tage på arbejde næste dag uden, at nogle vil bemærke det. “

– Louisa Rasmussen

✩✩✩✩✩

​”Kære Lamima….. Jeg har været kunde hos jer fra start… og her kommer det: Efter rygestop og mange år på arbejdsmarkedet besluttede jeg at bruge lidt penge hver måned på mit udseende. Da jeg havde hørt godt om Lamima tænkte jeg “ nu skal det være”Jeg har ALDRIG fortrudt denne beslutning. Før i tiden skød folk mig ældre … nu bliver jeg skudt 5-6 år yngre ALTID. Rygerynkerne er væk, lidt Botox og fylde i læberne har hjulpet enormt og det vil jeg altid prioriterer højt… sidste ting på stammen er den behandling i kalder Profhilo … den er såå fantastisk. Den har forynget min hud og givet mig den glatte stærke hud tilbage jeg havde for flere år siden… helt ærligt!!!!!- Jeg har fået SÅ meget livskvalitet og selvtillid efter jeg startede hos dig Laila… Det kan godt være det koster nogle penge men til gengæld vil jeg hellere undvære andre ting end mine behandlinger hos jer!!!!!! Skylder jer den største tak og har altid gået imponeret og tilfreds ud af din dør – Respekt for din kunnen og altid omsorgsfulde behandling.”

– Karina Sørensen

Det Siger kunderne om Skin Tightening

✩✩✩✩​✩

“Det er almindeligt kendt, at man når langt med en god daglig hudplejerutine, og ikke mindst solbeskyttelse med høj faktor. Uagtet af dette synes jeg, at tidens tand efterhånden kunne ses FOR tydeligt på min hud, som var blevet lidt grå, løs og trist at se på. Derfor valgte jeg at prøve Skin Tightening.

Jeg må sige at resultatet overgår mine forventninger, og behandlingen er nu på lige fod med mine andre hudplejerutiner. 1 gang om året tager jeg et kur-foløb på 3 behandlinger med 4 ugers interval. Det er et behageligt afbræk i en travl hverdag. Det tager en lille time, og straks efter kan man forsætte hvor man slap, da man ikke efterfølgende har en down periode. Men på den lange bane ses behandlingen. Min hud ser mere sund ud, den har fået mere glød og fasthed og er tydeligt mere spændstig og opstrammet. Jeg er super glad for at have fundet en behandling, der er med til at holde min hud i topform. Selv om man er fyldt de 50  år skader det jo aldrig at se lidt godt ud og være stram i fjerdragten.”

​​

Karen Martinussen

 

Det Siger kunderne om MatrixFX

✩✩✩✩​✩​

“Lamima repræsenterer for mig tryghed, dygtighed og professionelisme. Samtidig mødte jeg venligt og serviceorienteret personale i hyggelige omgivelser. Vejledningen er i topklasse, og desuden er der en hudlæge tilknyttet klinikken. Det var en nem beslutning – at vælge Lamima til min næste selvforkælelse.

Min hud i ansigtet ​var mærket af alderen, pigmentpletter, karsprængninger på kinderne og lettere kreppet hud under mine øjne var en realitet. Laila vejledte mig igennem de mange forskellige laserbehandlinger og andre muligheder i forhold til mine ønsker. Valget blev MatrixRF laser, da den er meget effektfuld både i forhold til rynker og uensartet hud, og desuden kunne min kreppet hud under​mine øjne behandles. Jeg valgte tre behandlinger med fire ugers interval. Det kræver planlægning og pleje af huden, da nedetiden er fra fire til syv dage. De første fire dage er huden meget sart med rødme, sårdannelse og hævelser. På fjerdedagen er det muligt, at bruge en let makeup. For at få fuld effekt af min laserbehandling valgte jeg at anvende​Clinical 3 booster creme i kombination med Profhilo Skinbooster to gange med fire ugers interval.

​Trods nedetiden ved anvendelse af MatrixRF vil jeg gøre det igen. Resultatet er yderst effektfuldt. Min hud er blevet forynget, mere ensartet, ​rynkerne er reduceret og den kreppede hud er nærmest forsvundet.​ Sidegevinsten er en generel opstramning af huden. Det endelige resultat er i vente, da behandlingen fortsat sætter sine spor, og endnu flere gevinster kan ses over de næste par måneder. Næste skridt er laserbehandling, der kan fjerne karsprængninger på mine kinder.

Jeg er glad for, at jeg valgte at investere i flere behandlinger på samme tid, da det fremadrettet betyder, at jeg nu blot skal vedligeholde det fine resultat en gang om året. Skønt, at budgettere/prioritere selvforkælelse og min kvindelighed sammen med Lamima.”

Linda Johansen

 

Det Siger kunderne om Hudforyngende IPL

✩✩✩✩​✩​

“Jeg er kommet i Laila’s klinik siden åbningen af Lamima. Gennem tiden har jeg fået flere forskellige behandlinger og været yderst tilfreds med de gode resultater og den professionelle behandling hver gang.

Jeg kom til Laila for råd på grund af mange solskader i ansigtet, og hun anbefalede mig IPL behandling, hvilket jeg har været meget glad for. Efter bare 3 behandlinger var pletterne reduceret, andre helt forsvundet og min hud har nu en mere naturlig glød og ensartet hudtone.

Nu er jeg lige gået i gang med VelaShape. Jeg har lige fået min første behandling for opstramning af hud på min mave, og jeg glæder mig til at se det færdige resultat om 16 uger.
Tak for den altid gode behandling i Lamima.

Linda Pejdal

 

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?