Book tid

Profhilo® Ansigt

Profhilo® Skinbooster

Profhilo® er en varme stabiliseret BDDE-fri injicerbar Hyaluronsyre med en biofysisk profil, der medfører en høj evne til at flyde fra injektionspunktet til jævnt at booste hele vævet.

Profhilo® er en ny og innovativ skinbooster, der primært anvendes i ansigtet og på hals for at forbedre hudens fugtniveau, glød og elasticitet. Profhilo® Skinbooster indeholder store mængder af hyaluronsyre, som forbedrer hudens struktur og minimerer fine linjer samtidig med at elasticiteten og hydreringen af huden stiger mærkbart.

​Profhilo®, der er udviklet til ansigt og krop, blev markedsført i 2015 med en unik 5-punkts BAP-injektionsteknik. Det vil sige, at 2 ml Profhilo® injiceres i 5 små depoter på hver side af fx. underansigtet, hvor det tilfører huden et boost af hydration og elasticitet.

​​Profhilo® Skinbooster kræver 2-3 behandlinger med 4 ugers interval!

 

 

Hyaluronsyre er et sukkerstof, der i forvejen findes naturligt i vores bindevæv. Hyaluronsyre har en stor evne til at binde væske i huden og dermed give fylde og spændstighed. Med alderen reduceres mængden af naturligt forekommende hyaluronsyre, hvilket medfører en mere slap og tynd hud. Når Profhilo® Skinbooster injiceres i huden, øges ikke bare huden fugtniveau – hudens naturlige kollagenproduktion stimulleres og hudens generelle tilstand forbedres. Der er en naturlig omsætning af hyaluronsyre i huden, og derfor aftager effekten gradvis med tiden.

​Profhilo® Skinbooster er særligt velegnet til genhydrering af :

  • Ansigt
  • Hals
  • Bryst
  • Hænder

Efter behandlingen er huden let rød efter de mange fine stik. Hævelse og blå mærker kan forekomme.

​Allerede 3-4 uger efter behandlingen vil hudkvaliteten være synligt forbedret med en øget fugtbalance, minimerede fine linjer og en øget elasticitet i huden. Det anbefales alligevel at optimere resultatet og varighed med gentagelse af behandling efter 4 uger.

​Vi behandler ikke gravide og ammende!

Gratis konsultation

 

Inden en behandling vil vi altid grundigt gennemgå dine muligheder og ønsker ved en gratis konsultation. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes. Ligeledes skal der ifølge krav fra sundhedsstyrelsen gå 48 timer fra konsultation til behandling.​

Før/Efter billeder af Profhilo® behandling

 

Billederne viser resultatet af 3 behandlinger med Profhilo® i ansigtet – bemærk hvordan huden omkring øjnene er mindre krepet og at de nasolabiale linjer er markant minimerede​​

Profhilo® priser

2 ml Profhilo® Skinbooster

1 område (enten ansigt, hals eller decolte)

1. behandling med 2 ml. Profhilo 2600 kr.
2. behandling med ​2 ml. Profhilo
(4 uger efter 1. behandling)
2100 kr.
3. behandling med ​2 ml. Profhilo
(4 uger efter 2. behandling)
2100 kr.
Samlet køb af kurforløb a 3 behandlinger med 4 ugers interval 6500 kr.

4 ml Profhilo® Skinbooster

2 områder (både ansigt og hals)

1. behandling med 4 ml.  Profhilo 5200 kr.
2. behandling med 4 ml. ​Profhilo
(4 uger efter 1. behandling)
4200 kr.
3. behandling med 4 ml. ​Profhilo
(4 uger efter 2. behandling)
4200 kr.
Samlet køb af kurforløb a 3 behandlinger med 4 ugers interval 13.000 kr.

6 ml Profhilo® Skinbooster

3 områder (ansigt, hals og decolte)

1. behandling med 6 ml. Profhilo 7500 kr.
2. behandling med 6 ml.  ​Profhilo
(4 uger efter 1. behandling)
6000 kr.
3. behandling med 6 ml.  ​Profhilo
(4 uger efter 2. behandling)
6000 kr.
Samlet køb af kurforløb a 3 behandlinger med 4 ugers interval 18.000 kr.


Vi anbefaler et kurforløb på 2 behandlinger med 4 ugers interval, men er huden særligt ældet​ i det pågældende område, anbefaler vi et kurforløb på 3 behandlinger ligeledes med 4 ugers interval.

OBS: Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis filler-konsultation. Konsultation skal være minimum 48 timer før behandlingen.​

Optimer behandlingen ved at kombinere Profhilo® og Viscoderm Hydrobooster


Ved tydelige aldringstegn som fx. ved statiske linjer på fx kinder eller hage anbefaler vi en kombinationsbehandling med Viscoderm Hydrobooster for optimering af din Profhilo® Skinbooster.Viscoderm Hydrobooster er et injicerbart hyaluronsyreprodukt, der ikke kun forbedrer hudens elasticitet og udstråling, men også hjælper med at glatte overfladiske fine linjer og rynker forårsaget af et dynamisk ansigtsudtryk. Viscoderm Hydrobooster er en stabiliseret hyaluronsyre, der igangsætter en biologisk proces med hydrering og vævsstrukturering, der fører til opstramning af de mest overfladiske rynker på en præcis og naturlig måde. Modsat Profhilo® Skinbooster, der arbejder i hele vævet, kan man med Viscoderm Hydroboster målrette behandlingen til særlige problemområder ved fx. linjer på kinder eller hagen.

Den lave gel-stivhed, viskositet og høje formbarhed viser sig at have optimal vævsintegration og kan derfor trygt anvendes i forskellige niveauer af dermis. Af denne grund er Viscoderm Hydrobooster særlig effektiv på de dynamiske områder i ansigtet.

Vi anbefaler kurforløb a 2 behandlinger med 4 ugers interval i forbindelse med Profilo Skinbooster

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?