Book tid

Lamimas Femme Fatal 4-i-1 Hudforyngelse

Lamima´s Femme Fatal 4-i-1 Hudforyngelse

Lamima´s Femme Fatal 4-i-1 er en eksklusiv kombinationsbehandling til dig, der ønsker at bevare et smukt og naturligt udseende.

​Med behandlingen stimuleres alle hudens lag. Du opnår derfor både en renere hud, en mere ensartet hudtone og hudstruktur, opstramning af hudens dybereliggende væv, boost af din egen kollagene produktion, øget fugtniveau og dermed øget elasticitet, glød og vitalitet.

Lamimas´s Femme Fatal 4 trin:

  • Mild peeling der genopfrisker hudens overflade uden at udtørre, og forbereder huden til bedre absorption af laserlyset.
  • Hudforyngende IPL-behandling for en mere ensartet hudtone, der både reducerer solskader og karsprængninger.
  • Skin Tightening strammer op i dermis og det dybereliggende væv, og stimulerer hudens egen produktion af kollagen.
  • Profhilo Skinbooster forbedrer hudens struktur, fugtniveau og elasticitet.

Resultatet er et yngre udseende​ opnået på den diskrete, naturlige og forfriskende måde.

Behandling

1. Rens af ansigt med efterfølgende Frugtsyremaske med en pH-værdi på 2,3. INTENSIVE RESURFACING MASQUE er klinisk formuleret med: 18 % Glykolsyre, mælkesyre, citronsyre, æbleekstrakt, retinol (vitamin A), niacinamid (vitamin B3) og potente antioxidanter – herunder grøn te-ekstrakt. Frugtsyren fremmer cellefornyelsen, geopfrisker hudens overflade og klargør huden til bedre absorption af laserlys.

​2. IPL Elos Plus SRA laserteknologi giver dig en mere ensartet hudtone, stimulerer hudens egen produktion af kollagen og får dig til at se langt yngre ud. Aldersforandringer opstår, fordi din krops aldring og solens UV-påvirkning forårsager en overproduktion af melanin i forbindelse med hudens produktion af farve. Overskuddet ses på huden i form af mørke plamager. Det er farvestoffets tendens til ophobning, som laserbehandlinger bremser og udbedre.

​Solskader vil ofte fremtræde mørkere umiddelbart efter behandlingen. Dette aftager i løbet af 4–8 dage, og huden bliver atter lys og ensartet. Let skorpedannelse kan forekomme.

​3. Elos Plus Skin Tightening laserteknologi påvirker både hudens overflade og de dybere hudlag ved at kombinere bi-polar radiofrekvens (RF) med lys og opvarmer hudens væv inden for et bestemt område, hvilket giver opstramningen.

​Behandlingen stimulerer også hudens egen kollagene produktion, og har en opstrammende effekt på løs hud  (typisk på kinder, kæbe og hage).

4. Profhilo Skinbooster er en ny og innovativ skinbooster, der primært anvendes i ansigtet og på hals for at forbedre hudens fugtniveau, glød og elasticitet. Profhilo Skinbooster indeholder nemlig store mængder af hyaluronsyre, som forbedrer hudens struktur, og minimerer fine linjer samtidig med at elasticiteten og hydreringen af huden stiger mærkbart.

​Profhilo Skinbooster er en varme stabiliseret BDDE-fri injicerbar Hyaluronsyre med en biofysisk profil, der medfører en høj evne til at flyde fra injektionspunktet til jævnt at booste hele vævet. 2 ml Profhilo injiceres således i 5 små depoter på hver side af fx. underansigtet, hvor det tilfører huden et boost af hydration og elasticitet.

Efter behandlingen

Efter behandlingen må du ikke udsættes for sol i 4 uger. Du må ikke irritere det behandlede område kemisk eller mekanisk i de efterfølgende 5 dage. Undgå ligeledes sauna, massage og sport lige efter behandling.

​For at opnå det bedste resultat, bør du anvende en næringsrig anti-age creme som hudpleje. Spørg evt. klinikpersonalet om vejledning.

Hvor mange behandlinger

Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Der tilrådes 3 behandlinger i et kurforløb, hvor det anbefales, at der foretages vedligeholdende behandlinger 1 gang årligt.

Lamima´s Femme Fatal 4-i-1 hudforyngelse priser:

Femme Fatal 4-i-1 Ansigt 3800 kr.
Femme Fatal 4-i-1 Ansigt og Hals 6600 kr.
Femme Fatal 4-i-1 Ansigt, Hals og Decolté 9.000 kr.

 

 

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?