Book tid

Belotero® Fillere

 

Filler med Belotero®

Hos Lamima tilbyder vi filler behandlinger med produkterne Aliaxin® og Belotero®.Belotero® fillers er udviklet af Merz Aestetiscs i Tyskland, og er kendt som en af verdens bedste fillers. Belotero® er både FDA-godkendt, CE-mærket og indeholder, modsat Aliaxin®, lidocaine og minimerer derfor ubehaget under behandlindlingen.

Belotero® integrerer sig bedre i vævet sammenlignet med andre fillere, og efterlader ikke hårde kugler og blå misfarvninger (tyndall effekten). Belotero® har høj elasticitet og lav viscositet, der betyder, at den absorberes mere effektivt, hvilket reducerer risikoen for traumer og ændringer af det strukturelle væv.

 

Lamimas biograspotSe Lamimas flotte Biografspot

Slået op af Lamima laser- og skønhedsklinik i Torsdag den 16. marts.

Belotero-serien® er det perfekte valg, idet den består af bred portefølje af avancerede dermale fillere, som kan bruges individuelt eller i kombination med hinanden for at skræddersy en æstetisk behandling, der passer præcis til den individuelle hudtype.

Belotero Balance®


En let og blød filler som fugter indefra, giver naturlig fylde til hud eller læber. Den er ideel til moderate linjer f.eks. mundvige, mørke render under øjnene og naturlig læbevolumen. Denne filler integreres naturligt i huden og læberne, så det behandlede område føles helt naturligt. Ofte vil det kræve flere behandlinger for at opnå det endelige resultat. Denne filler har en holdbarhed på 6-9 måneder og fås både i 0,6 ml. og 1 ml.

Belotero Intense®


En filler med optimal udfyldningskapacitet til dybe furer og rynker. Den er ideel til behandling af dybe linjer, læbekonturer, kæbelinje og hage. Denne filler har en holdbarhed på op til 12 måneder og fås både i 0,6 ml. og 1 ml.

Belotero Volume®


En filler med stor volumegivende kapacitet og fantastisk formbarhed. Denne filler kan skabe og genskabe volumen, hvor det ønskes. Den er ideel til genoprettelse af tabt volumen i ansigtet, bl.a. kindben, kæbe og hage. Denne filler har en holdbarhed på ca. 12-18 måneder. Fås kun i 1 ml.

​Følgende områder kan behandles med filler:


– Bekymringsrynken (Glabella)
– Kindben
– Linjerne mellem næse og mund
– Rygerynker
– Nedadgående mundvige
– Læbeløft
– Læbekant
– Volume i læber
– Smilerynker
– Linjer/rynker på kinder
– Genhydrering af huden
– Hagekløft
– Tåretrug

Hvor længe holder effekten af en filler-behandlingen?


Holdbarheden er typisk 6 – 12 mdr. – og afhænger af hudtilstand, område, individuelle forhold samt hvilken filler-intensitet, der vælges til behandlingen. Læbehandling dog ofte lidt kortere. Til konsultationen vil du blive vejledt i hvilken filler, der passer netop til dig og din behandling.

​Vi behandler ikke gravide og ammende!

Kombinationsbehandlinger


Du opnår 10 % i rabat på den samlede fillerpris, hvis du vælger at kombinere filler med en eller flere af følgende behandlinger:

  • Botox
  • Ultherapy

(Rabatten opnås kun ved samlet køb, og gives ikke ved kampagnepriser)​

Gratis konsultation


Inden en behandling vil vi altid grundigt gennemgå dine muligheder og ønsker ved en gratis konsultation. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes. Ligeledes skal der ifølge krav fra sundhedsstyrelsen gå 48 timer fra konsultation til behandling.

Gratis kontrol efter behandlingen


14 dage efter behandlingen skal du til kontrol. Her kontrolleres at filleren ligger korrekt, og at den er velintegreret i vævet. Behandlingsområdet ses ligeledes efter for evt. asymmetri og fortsat markant synlige furer. Vi “bygger” hellere op over tid – det sikrer nemlig et mere naturligt resultat, og at du ikke får et større løft af vævet, end du havde forventet.

 

Priser - Fillerbehandling med Aliaxin® eller Belotero®

0,60 ml. (få linier og glabella) 1650 kr.
1 ml. 2600 kr.
1,6 ml. 3600 kr.
2 ml. 4500 kr.
2,6 ml. 5500 kr.
3 ml. 6500 kr.
3,6 ml. 7000 kr.
4 ml. 8000 kr.

OBS

Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis og uforpligtende konsultation. Konsultation skal være minimum 48 timer før behandlingen.​

 

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?