Book tid

Permanent hårfjerning

Effektiv permanent hårfjerning og hårreduktion med diodelaser

Er du generet af uønsket hårvækst, indgroede hår og skægpest efter barbering, så kan du nu sige farvel til dette med en laserbehandling af f.eks.: armhule, ben, bikinilinje, ansigt, skuldre eller ryg – vi kan stort set behandle alle områder på kroppen.

Hos Lamima tilbyder vi permanent hårfjerning med Primelase HR Excellence Diodelaser. Det er klart en af de mest kraftfulde og effektive diodelasere til hårfjerning, som her og nu kan fås på verdensmarkedet. Dens overlegne teknologi og enorme effekt på 4.800 Watt udnyttes til at gøre din behandling mere effektiv, hurtig og sikker. Desuden er behandlingen med et minimum af ubehag sammenlignet med, hvad man kan opnå med ældre lasere. Behandlingen skader ikke den omkringliggende hud, og kræver ingen restitution.

Hvordan virker permanent hårfjerning?

Ved permanent hårfjerning optages laserlyset i det mørke pigment (melanin), der findes i brune og sorte hår. Her omdannes lysenergien til varme, der ødelægger hårsækken, så der ikke igen dannes et nyt hår. Alle områder på kroppen kan behandles, men lyse, røde og grå hår indeholder ikke pigment, og kan derfor ikke behandles med denne type laser.

Hår gennemløber 3 faser: vækstfase, hvilefase og afstødningsfase, men alle hår er ikke i samme fase på samme tid, og derfor vil resultatet af behandlingen variere fra gang til gang.

Før behandlingen

4 uger inden permanent hårfjerning med diodelaser må du ikke have været i solen eller have anvendt selvbruner. Det område der ønskes behandlet, skal barberes med skraber et døgn før behandlingen. I perioderne imellem behandlingerne må der ligeledes kun anvendes skraber, det vil sige, der må hverken anvendes pincet eller foretages voksbehandling.

​Du vil få en grundig information om effekt og varighed af behandlingen. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes.

 Obs. laseren kan ikke køre på tatoveringer – ved mindre tatoveringer er det muligt at køre udenom.

Under behandlingen

Permanent hårfjerning-behandlingen kan for nogle føles lidt ubehagelig – som en varm stikken i huden.

Efter behandlingen

Huden kan være lidt rød, og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå – som ved gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer. Du kan se alle hårene efter behandlingen. De skal først skubbes op til overfladen, hvilket sker i samme tempo som de øvrige hår vokser – ca. 0,1 mm pr. døgn. Resultatet efter en behandling kan tidligst vurderes 2-3 måneder efter behandlingen.​

​Undgå unødvendig irritation af huden i 24 timer efter behandlingen og undgå sollys på behandlingsstedet i 2 uger efter.

​Hvor mange behandlinger?

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger den enkelte føler er tilstrækkeligt for permanent hårfjerning. Der vil være nogle hudområder, hvor hårene lettere forsvinder fra end andre. I gennemsnit har man reduceret sin hårvækst med 75% til 95 % efter 8 til 12 behandlinger. Vi anbefaler, at der som minimum går 4 – 8 uger mellem behandlinger på det samme hudområde.

​Der vil være enkelte som ikke vil opnå den ønskede effekt af behandlingen, fordi hårene ligger for dybt i huden. Det kan fx være et problem på den nederste del af ryggen hos mænd og på bagsiden af lårene hos kvinder. Opfølgende behandling kan være nødvendig i områder, hvor der kan dannes nye hår, fx. på ryggen af mænd eller hos kvinder med hormonelle forstyrrelser som fx. PCO.

Bivirkninger

Huden kan virke irriteret kort efter behandlingen, og vil evt. fremstå højrød med en let hævelse omkring de enkelte hårstrå. Forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan opstå, hvis huden umiddelbart har været udsat for sollys eller er meget mørk. Hvis der fremkommer forbrænding eller på anden måde irritation af huden, vil det være muligt at kontakte læge eller sygeplejerske.

Forhold der taler imod permanent hårfjerning-behandling:​

 • Kræft – specielt hudkræft og modermærkekræft
 • Graviditet
 • Brug af antibiotika mod uren hud
 • Solbadning, spray tan eller solarium indenfor de sidste 3–4 uger
 • Aktiv herpesinflammation på behandlingsområde
 • Ikke-kontrolleret diabetes
 • Tendens til keloid ardannelse
 • Følsom og tør hud
 • Ikke-kontrollerede hormonforstyrrelser
 • Under antikoagulationsbehandling (blodfortyndende behandling)
 • Epilepsi
 • Fortid med blødningskoagulopathies – hvis du er bløder
 • Pacemaker

Permanent hårfjerning priser:

 

Tilbud:

 

Bikinlinie og armhuler 800 kr.
Tanga og armhuler 1100 kr.
Brazil og armhuler 1300 kr.

Ryg, nakke og skuldre

2000 kr.

Overlæbe og hage

600 kr.

Hel ben

3000 kr.

 

 

 

 

Krop:

 

Bryst 1400 kr.
Mave 1000 kr.
Navlelinie 500 kr.
Baller + mellem baller 1000 kr.
Baller 800 kr.
Mellembryst 500 kr.
Omrking brystvorter 500 kr.
Hænder el. fødder 500 kr.
Armhuler 600 kr.
Bikinilinie 700 kr.
Tanga 1000 kr.
Brazil 1200 kr.
Underben 2000 kr.
Baglår el underlår 1100 kr.
Ryg 1800 kr.
Skuldre 800 kr.
Nakke 500 kr.
Lænd 500 kr
Overarme el underarme 1000 kr
Lår 2100 kr.

 

 

 

Ansigt:

 

Overlæbe 500 kr.
Hage 500 kr.
Hals 600 kr.
Kinder el. bakkenbarter 600 kr.
Kind til skægkant 600 kr. 
Underansigt 1100 kr.
Mellem bryn 500 kr.
Ører 500 kr.

 

 

 

​Alle priser er pr. behandling. Hvis du ønsker flere områder behandlet, betaler du fuld pris for det dyreste område, og vi giver 50 % rabat for hvert ekstra område.

Ved køb af 3 behandlinger opnås en rabat på yderligere 10 % på den samlede pris.
Ved køb af 6 behandlinger opnås en rabat på yderligere 20 % på den samlede pris.

Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis konsultation. Konsultation kan være samme dag som behandling.​​

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?