Book tid

Medicinsk Hudpleje

​​​Medicinsk Hudpleje – Cosmeceuticals

 

​I Lamima tilbyder vi rådgivning omkring principperne for medicinsk hudpleje med sigte på at hindre aldersforandringer i at opstå og at mindske de hudforandringer, som allerede måtte være opstået. De produkter der anvendes til anti-aging betegnes ofte Cosmeceuticals. Denne smarte verbale konstruktion indikerer, at der er tale om andet og mere end rene kosmetika; men at der på den anden side ikke er tale om egentlige lægemidler (Pharmaceuticals). For at et bestemt produkt kan gøre sig fortjent til den prætentiøse betegnelse – et ”Cosmeceutical” -, så er det et ufravigeligt krav, at det pågældende produkt indeholder ingredienser, hvis virkning er solidt dokumenteret i videnskabelige undersøgelser.

​I Lamima har vi valgt at fokusere på Cosmeceutical-produkter fra SkinCeuticals og Clinical Super 3 serien fra Beaute Pacifique.

Beauté Pacifique

Beaute Pacifique Clinical Super 3: Disse produkter forhandles udelukkende i klinikker med sygeplejerske og tilknyttet speciallæge. Beauté Pacifique er dansk hudpleje, der virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Firmaet Beauté Pacifique blev grundlagt af Flemming K. Christensen i 1997 på baggrund af mange års samarbejde med førende dermatologer og lægemiddelfirmaer om udvikling af diagnose-apparatur til kortlægning af hudens tilstand før og efter brug af lægemidler.

Produkterne er luksuriøse kvalitetsprodukter inden for hudpleje og kosttilskud, som udvikles og produceres i Danmark ud fra et ufravigeligt princip om dokumenteret effekt.

​Produkterne er altså udviklet, så de anpriste virkninger både kan måles objektivt via ultralydscanning og ses i spejlet. Clinical Super3 produkter har med sit høje indhold af tre effektive og særligt stabile typer A vitamin-estre en ekstraordinær god anti-age effekt, idet den gendanner tabt kollagen struktur i hele hudens tykkelse, så fine liner og rynker mindskes. Cremen forstærker endvidere overhudens struktur, så huden bliver mere robust og modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger. Produkterne er også velegnet til behandling af uren hud.

​Her kan du se et overblik af vores produkter fra Beauté Pacifique.

​Alle produkter kan købes i klinikken på Smedlundsgade 45 – 4300 Holbæk.

 

SkinCeuticals

​​SkinCeutecal: Disse produkter forhandles udelukkende i klinikker med sygeplejerske og tilknyttet speciallæge. SkinCeuticals er absolut markedsførende i U.S.A. på dette område. Dr. Sheldon Pinell fra Duke University i North Carolina grundlagde firmaet i 1989. Han havde forinden i en række banebrydende studier påvist hvilke betingelser, der skal være opfyldt for at C-vitamin kan optages i huden. C-vitamin er formentlig den vigtigste antioxidant som sammen med andre antioxidanter beskytter huden mod hverdagslivets belastninger i form af frie ilt-radikaler med potentiale til at ødelægge DNA i huden. Antioxidanter er da også hovedhjørnestenen i SkinCeuticals varierede produktserie med anti-aging effekt.

​Her kan du se et overblik af vores produkter fra SkinCeuticals.

Alle produkter kan købes i klinikken på Smedlundsgade 45 – 4300 Holbæk.

VILD NORD

Vild Nord® er et dansk kollagenbrand, der forener kvalitet, æstetik og fokus på bæredygtighed syv forskellige anti·wrinkle kollagenvarianter. Det unikke ved Vild Nord er, at de udelukkende anvender naturlige ingredienser, som primært findes i den vilde, nordiske natur. Marine-kollagen er hovedingrediensen i vores forskellige produkter, og deres kollagen er udvundet af vildtfanget nordatlantisk torsk fra bæredygtigt fiskeri, der sikrer sporbarhed, bæredygtighed og kvalitet. Der tilføjes altså ingen kunstige tilsætningsstoffer eller sødemidler i produktionen. Vild Nord lader naturen tale sit eget sprog.

​Vores sortiment består af 3 særligt udvalgte produkter der både fås i 150g og 300g. 

​Her kan du se et overblik af vores produkter fra VILD NORD.

​Alle produkter kan købes i klinikken på Smedlundsgade 45 – 4300 Holbæk.

​​

HairLust

HairLust er et dansk hårplejebrand dedikeret til at forbedre og bevare naturlig skønhed. Med fokus på at levere naturlige produkter til både indre og ydre hårpleje har de taget kampen op mod tabubelagte emner som tyndt hår og hårtab.

Sundt hår kommer indefra! Hair Growth Formula Gummies er propfyldt med alle de vitaminer og mineraler, du har brug for til at styrke og vedligeholde et normalt hår, inklusiv biotin, folsyre, C-vitamin og zink. Du kan nu pleje og booste håret indefra uden at gå på kompromis med smagen! Vingummierne er fremstillet af naturlige ingredienser og helt fri for gelatine, gluten, laktose eller kunstige smags- og farvestoffer. Én bøtte indeholder 90 tyggevitaminer, hvilket rækker til en måneds forbrug.

​Vejledende pris: kr. 249,-

​Tag 3 vitaminer dagligt i forbindelse med et måltid og et glas vand. Vi anbefaler, at man tager alle 3 på samme tid, da man så er sikker på ikke at glemme en i løbet af dagen.

​Alle produkter kan købes i klinikken på Smedlundsgade 45 – 4300 Holbæk.

Jane Iredal

 

​Alle produkter kan købes i klinikken på Smedlundsgade 45 – 4300 Holbæk.

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?