Book tid

Filler

 

 

Filler med Aliaxin®

I Lamima anvender vi både Aliaxin® og Belotero® fillers.

Aliaxin er udviklet af IBSA og grundlagt i Schweiz. IBSA er en af de førende farmaceutiske virksomheder inde for fremstilling af Hyaluronsyre.  Aliaxins patenterede teknologi er registreret i hele verden og er både FDA-godkendt og CE-mærket.

 

8 facts om Aliaxin® fillers:

  • Aliaxin® er den reneste filler på markedet.
  • Aliaxin® indeholder ikke lidocaine og minimerer derfor voldsom hævelse i vævet efter behandlindlingen.

Lamimas biograspotSe Lamimas flotte Biografspot

Slået op af Lamima laser- og skønhedsklinik i Torsdag den 16. marts 2017

  •  Teknologien bag Aliaxin® fokuserer på de fysiske parametre i krydsbindingsprocessen med henblik på at minimere brugen af BDDE og dermed forekomsten af BDDE-rester i slutproduktet.
  • Aliaxin® efterlader ikke hårde kugler og blå misfarvninger (tyndall effekten).
  • Aliaxin® har høj elasticitet og lav viscositet, der betyder, at den absorberes mere effektivt, hvilket reducerer risikoen for traumer og ændringer af det strukturelle væv.
  • Aliaxins hyaluronsyre er en ULTRA ren HA, der med patenteret biofermenteringsproces fremstilles af Streptococcus Zooepidemicus, som på verdensplan er klassificeret den “HØJESTE KVALITET” med tanke på renhed og sikkerhed.
  • Aliaxin integrerer sig bedre i vævet sammenlignet med andre fillere – derfor minimeres risikoen for inflammation.
  • Aliaxin® er et ikke permanent bionedbrydeligt filler-produkt bestående af et højt indhold af hyaluronsyre.  

Hyaluronsyre er et sukkerstof, der i forvejen findes naturligt i vores bindevæv. Hyaluronsyre har en stor evne til at binde væske i huden og dermed give fylde og spændstighed. Med alderen reduceres mængden af naturligt forekommende hyaluronsyre, hvilket medfører en mere slap og tynd hud. Når filler injiceres i rynker og furer, udfyldes og glattes disse, og huden bliver mere spændstig. Der er en naturlig omsætning af hyaluronsyre i huden, og derfor aftager effekten gradvis med tiden.
 

Aliaxin-serien® er det perfekte valg, idet den består af bred portefølje af avancerede dermale fillere, som kan bruges individuelt eller i kombination med hinanden for at skræddersy en æstetisk behandling, der passer præcis til den individuelle hudtype. Filler anvendes til rynker, furer, læbeforstørrelse, genfugtning af huden og til genskabelse af ansigstsvolumen i fx kinder og kæbe.  

AliaxinFL®

Specifikt produkt til opfriskning og hydrering af læber samt behandling af fine linjer. Er særdeles velegnet til de såkaldte rygerynker. Holdbarhed er 6 – 9 mdr., og findes kun i 1 ml.

AliaxinLV®

Takket været den optimale viskositet, er den velegnet til at give læber ekstra volume.  Holdbarhed er 6 – 9 mdr., og findes kun i 1 ml.

AliaxinEV®

En filler særligt velegnet til genoprettelse af manglende fylde i dybe furer som fx nasolabiale- og marionette linjer. Holdbarhed er 10 – 12 mdr., og findes kun i 1 ml.

AliaxinSV®

En filler med stor volumegivende kapacitet og er derfor særdeles velegnet til korrektion af områder som hage, kinder og kæbe. Holdbarhed er 10 – 12 mdr., og findes kun i 1 ml.

Hvor længe holder effekten af en filler-behandlingen med Aliaxin®?


Første behandling holder ca. 6 – 12 mdr. De efterfølgende behandlinger med Aliaxin holder op til 12 mdr. og afhænger af hudtilstand, område, individuelle forhold samt hvilken filler-intensitet, der vælges til behandlingen.  Læber holder dog ofte kun 6 – 8 mdr. Dybe furer og rynker skal oftest bygges op af flere behandlinger. Til konsultationen vil du blive vejledt i hvilken filler, der passer netop til dig og din behandling.

 

​Følgende områder kan behandles med filler:


– Bekymringsrynken (Glabella)
– Kindben
– Linjerne mellem næse og mund
– Rygerynker
– Nedadgående mundvige
– Læbeløft
– Læbekant
– Volume i læber
– Smilerynker
– Linjer/rynker på kinder
– Genhydrering af huden
– Hagekløft
– Tåretrug

​Vi behandler ikke gravide og ammende!

Kombinationsbehandlinger


Du opnår 10 % i rabat på den samlede fillerpris, hvis du vælger at kombinere filler med en eller flere af følgende behandlinger:

  • Botox
  • Ultherapy

(Rabatten opnås kun ved samlet køb, og gives ikke ved kampagnepriser)​

Gratis konsultation


Inden en behandling vil vi altid grundigt gennemgå dine muligheder og ønsker ved en gratis konsultation. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes. Ligeledes skal der ifølge krav fra sundhedsstyrelsen gå 48 timer fra konsultation til behandling.

Gratis kontrol efter behandlingen


14 dage efter behandlingen skal du til kontrol. Her kontrolleres at filleren ligger korrekt, og at den er velintegreret i vævet. Behandlingsområdet ses ligeledes efter for evt. asymmetri og fortsat markant synlige furer. Vi “bygger” hellere op over tid – det sikrer nemlig et mere naturligt resultat, og at du ikke får et større løft af vævet, end du havde forventet.

 

Priser - Filler®

 

0,6 ml.  1650 kr.
1 ml. 2600 kr.
2 ml. 4500 kr.
2,6 ml. 5500 kr.
3 ml. 6500 kr.
3,6 ml. 7500 kr.
4 ml. 8000 kr.

 

 

OBS

Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis og uforpligtende konsultation. Konsultation skal være minimum 48 timer før behandlingen.​

 

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?