Skin Tightening

Hos Lamima Laser & Skønhedsklinik behandler vi slap og løs hud med Skin Tightening fra Syneron. Behandlingen giver en opstramning af Dermis/læderhuden samt det dybereliggende bindevæv, og er specielt velegnet til slap hud i ansigt og på hals. Kan også anvendes på Decolte.

Behandlingen stimulerer hudens kollagenproduktion, desuden har den en opstrammende effekt på løs hud, så de fine aldersbetingede rynker (typisk linier på kinder, kæbe og hage) mindskes. Løs hud under hage, hals og puder på kæben, såkaldte jowls, kan reduceres betragteligt.

Elos Plus Skin Tightening teknologien påvirker hudens overflade og de dybere hudlag ved at kombinere bi-polar radiofrekvens (RF) med lys og opvarmer hudens væv inden for et bestemt område, hvilket giver opstramningen.

Før behandlingen

Huden på behandlingsstedet skal være intakt og uden infektioner, sår eller irritation. Ansigtshuden afrenses, og påsmøres efterfølgende en speciel lys- og radiofrekvent overledende gel, som kan overføre radiobølgernes energimængder til læderhuden, der skånsomt opvarmes.

Under behandlingen

Under behandlingen vil du mærke en varme i huden. I visse områder kan det være lettere ubehageligt. Opvarmningen er kortvarig og forbigående. Behandlingen af ansigtet tager ca. 40 min.

Efter behandlingen

Cremer og makeup kan anvendes umiddelbart efter, ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret efter behandlingen. Det anbefales dog at undgå direkte og indirekte varme på behandlede områder i nogle dage efter behandlingen, da det kan modvirke behandlingsresultatet. Det anbefales at benytte solcreme eller mineralbaseret pudder/foundation med minimum faktor 20 i mindst 2-4 uger efter behandlingen.

Du må ikke irritere det behandlede område kemisk eller mekanisk i de efterfølgende 5 dage. Undgå sauna, massage og sport lige efter behandling.
For at opnå det bedste resultat, bør du anvende en næringsrig anti-age creme som hudpleje. Spørg evt. klinik personalet om vejledning.

Hvor mange behandlinger

Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Der tilrådes typisk 1 behandling pr. måned som en integreret del af din hudpleje for optimalt resultat. Som minimum 3 - 4 behandlinger i et kurforløb, hvor det anbefales, at der foretages vedligeholdende behandlinger 1-2 gange årligt.

Priser pr. behandling

Ansigt inkl. kæbelinie

1.500 kr.

Ansigt inkl kæbelinie og hals

2.000 kr.

Ansigt inkl. kæbelinie, hals og bryst

2.500 kr.

Priser pr. behandling

Ansigt inkl. kæbelinie

1.500 kr.

​Alle priser er pr. behandling.  Hvis du forudbetaler 3 behandlinger, vil du opnå en rabat på 20 %. De tilkøbte behandlinger noteres i din journal som dit tilgodehavende.

Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis konsultation. Konsultation kan være samme dag som behandling.​​

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Lamima

CVR: 30874633

Kontaktinfo

Telefon:  52 23 97 81

E-mail: info@lamima.dk