VelaShape III™

VelaShape III™ er et medicinsk gennembrud til opstramning af slap hud på krop, arme og ben og til reduktion af Cellulite på baller og lår.

Med SyneronCandela’s patenterede elos teknologi kombineres infrarødt lys med højfrekvent vekselstrøm, og samtidig suges huden i det behandlede område ind i et vakuum. Det tillader en dyb opvarmning af fedtcellerne, det omgivende bindevæv og af kollagenfibrene. Denne kombination af en effektiv opvarmning og af et vakuum stimulerer til dannelse af nye og bedre kollagene og elastiske fibre, hvilket resulterer i at slaphed i huden, såvel som generelt øget fylde i området mindskes, ligesom der sker en generel forbedring af hudens struktur og tekstur.

VelaShape III™ er den perfekte løsning til ikke-kirurgisk, ikke-invasiv behandling uden behov for tid til restitution af de behandlede problemområder.

Egenskaber:

 • Fedt og cellulite reducerende.
 • Hudopstrammende.
 • Øger elasticiteten i huden.
 • Varmevakuum cellulitemassage.
 • Dræner og fjerner affaldsstoffer fra huden.

Du kan behandles med VelaShape III™ på bl.a. knæ, lår, baller, mave, ryg, arme og dobbelthage.​

Hvad er cellulitis?

 • ​”Appelsinhud” - områder med uregelmæssig overfladekontur af huden i form af vekslende fordybninger og forhøjninger.
 • ​De områder som typisk angribes af cellulitisforandringer er lår, balder, maveskind, lægge og arme.
 • Alle kvinder – slanke og fitte, kvinder med gennemsnitsvægt såvel som mere fyldige kvinder kan afficeres af Cellulitis.

Hvad er VelaShape III™?

1.​ Et Æstetisk Medicinsk Apparatur baseret på udnyttelse af elos teknologi, som kombinerer en synergistisk brug af forskellige energityper:

 • Bi-Polar RF (radio-frekvens)
 • ​IR (infrarødt)
 • Mekanisk vævsmanipulation med pulserende vakuum

​2.​ Reducerer fremtræden af cellulitis og re-konturerer problemområder.

3.​ Hemmeligheden bag VelaShape III er, at det er den første og eneste teknologi, som kombinerer elos med vævsmanipulation for at reducere volumen og udseende af fedtvæv.

Hvor hurtigt kan jeg se en forandring?

Gradvis forbedring af det behandlede område kan erkendes allerede efter 1 behandling, idet hudoverfladen fremtræder mere glat og fast.

Hvor mange centimeter kan jeg få reduceret min omkreds?

I kliniske studier rapporterer patienter en gennemsnitsreduktion på 1 – 3 centimeter efter 1 behandling. I en nylig undersøgelse udviste 100 % af patienterne en reduktion på mindst 1,5 cm.

Gør det ondt?

De fleste patienter finder behandlingen med VelaShape III™ behagelig – som en varm dyb vævsmassage. Behandlingen er designet, så den tager hensyn til dit komfortniveau og din sensitivitet. Det er normalt, at man oplever en vis varmefølelse i området i nogle timer efter behandlingen. Din hud kan også være rød i adskillige timer efter behandlingen. Efter behandlingen kan man have en fornemmelse som efter en intensiv workout

Er VelaShape III sikker?

Absolut….

 • Sikkerhed og effektivitet er blevet dokumenteret med resultater fra kliniske Multi-Centerundersøgelser og i mere end 5 millioner uafhængige behandlinger udført på patienter globalt.
 • ​Behandlingen er sikker og effektiv til alle hudtyper og -farver. Der er ingen rapporter om negative sundhedspåvirkninger hverken på kort eller langt sigt.
 • ​Med over 10 års klinisk erfaring, mere end et dusin undersøgelser og flere publicerede studier end noget andet apparatur, er VelaShape i dag den mest anerkendte non-invasive, konturformende behandling på markedet.
 • VelaShape er CE mærket, FDA godkendt, fuldstændig sikker og har bevist sin effektivitet til at ændre hudens konturer og reducere cellulitis.

Hvem er de bedste kandidater til VelaShape III™ behandling?

 • Mænd og kvinder med en BMI (Body Mass Index) på 20 – 30
 • ​Mænd og kvinder der er sunde, raske og lever sundt.

Kontraindikationer​

 • Pacemaker
 • Implantater med metal
 • Åreknuder
 • Gravide eller ammende
 • Historik med kræft

Inden behandlingen

Det anbefales, at det ønskede område er barberet inden behandlingen. 

Du optimerer behandlingen med en eksfolieret og velfugtet hud. Vi anbefaler Enriched Moisturizing evt i kombination af Corpus Paradoxe Body Oil - begge produkter er fra Beaute Pacifique. Endvidere anbefaler vi Anti-Cellulite Gel som supplement til brug mellem Cellulite-behandlinger. Alle produkterne kan købes i klinikken.

Hvor mange behandlinger

​Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Der tilrådes 3 - 4 behandlinger i et kurforløb med 14 dages interval,. Resultatet er ikke permanent, hvorfor det anbefales, at der foretages vedligeholdende behandlinger hver 6. - 12. måned. Behandlingerne optimeres med en sund og aktiv livsstil.​

Med behandlingen stimuleres alle hudens lag på kroppen. Behandlingen er ideel til reducering af cellulite, opstramning efter fødsel og generel forebyggelse af kroppens ældningtegn.

Gratis konsultation

Inden en behandling vil vi altid grundigt gennemgå dine muligheder og ønsker ved en gratis konsultation. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes og journalføres før behandlingen påbegyndes.

Priser pr. behandling​

​Fedtreducerende og hudopstrammende behandlinger

Hage​

1.500 kr.​

Overarme​

1.700 kr.​

Mave​

1.700 kr​.

Baller​

1.800 kr.​

Lår for​

1.800 kr.​

Lår bag​

1.800 kr.​

2 områder fx hel lår​ 

kun i maj : 2.500​ kr. / normalpris 2800 kr.

2 områder fx lår bag + mave​ 

kun i maj : 2.500​ kr. / normalpris 2800 kr.

3 områder fx. hel lår + baller​

3.500 kr.​

​Cellulite/Appelsinhud​

Baller​

1.800 kr.​

Lår for​

1.800 kr.​

Lår bag​

1.800 kr.​

 2 områder fx. hel lår​ 

kun i maj : 2.500​ kr. / normalpris 2800 kr.

​2 områder fx lår bag + baller 

kun i maj : 2.500​ kr. / normalpris 2800 kr.

3 områder fx hel lår + baller​

3.500 kr.​

​Antallet af behandlinger vurderes individuelt. 

Der tilrådes 3 - 4 behandlinger i et kurforløb med 14 dages interval. Køber du 3 behandlinger opnår du 20 % på det samlede køb.

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Lamima

CVR: 30874633

Kontaktinfo

Telefon:  52 23 97 81

E-mail: info@lamima.dk