Rynkebehandling / MatrixRF

MatrixRF Fractional Skinresurfacing er en videreudvikling af den traditionelle CO2-laser-skinresurfacing.

Fordelen ved MatrixRF frem for traditionel CO2-laser-skinresurfacing er, at indgrebet ikke er nær så drastisk, og dermed er helingsforløbet lettere og hurtigere, ligesom risikoen og bivirkningerne er mindre. Til gengæld er det ofte nødvendigt at gentage MatrixRF 2-3 gange med mindst 4 ugers mellemrum for at opnå de samme resultater.

Princippet ved behandlingen er at MatrixRF ved at lave nogle mikroskopiske sår i de øverste lag af huden, stimulerer til en regeneration af hudens øverste lag samt en opstramning af bindevævet. Dette resulterer i, at hudens rynker og ar bliver reduceret. Grove porer trækker sig sammen, og skader i huden som følge af for meget sol reduceres/fjernes ved behandlingen, og man får derfor både en flottere og en renere hud. Behandlingen er ideel reducering eksempelvis rynker omkring øjne og mund.

Før og under behandlingen

MatrixRF føles som små varme nålestik i huden. For at undgå smerter kan det være en god idé at tage Panodil eller Ipren en time før behandlingen, da det mindsker generne. Der lægges en lokalbedøvende gel på huden inden behandling.

MatrixRF laver en meget kontrolleret forbrænding af huden i en hel masse små mikroskopiske punkter. Enkelte steder kan det være nødvendigt at gå dybere, f.eks. omkring dybe furer ved læberne og omkring ar. Det er oftest ikke muligt at behandle næsen. Behandlingen tager ca. 60 minutter.

OBS! Huden skal være tør til behandlingen, og du må derfor ikke anvende creme i ansigtet fra dagen før, eller samme dag som behandlingen!

Efter behandlingen

Under helingen af de mikroskopiske sår vil der ske en udskiftning af det yderste hudlag, samtidig med at der sker en mild opvarmning af underhuden. Lige efter behandlingen vil du derfor føle, at det brænder i huden.

Den behandlede hud fremstår rød og lidt hævet, og der er behov for nedkøling af huden. Du får en is-pose i klinikken.

Du kan have en fornemmelse af, at rynker og ar er glattet ud allerede, men det skyldes alene hævelsen, da det reelle resultat først ses efter måneder. Den brændende fornemmelse i huden aftager indenfor et par timer, og derefter kan huden føles lidt øm, men der er ikke egentlige smerter fra huden. Huden vil dog reagere med at hæve i dagene efter, især hvis der er givet behandling omkring øjnene eller munden. Hævelsen forebygges og afhjælpes ved at holde koldt på huden. Efter behandlingen vil du få udleveret en ispose til at køle huden ned og mindske generne.

Helingsfasen

Ved behov spørg klinikpersonale om specielle passende produkter. Det er vigtigt at smøre huden med fugtighedscreme (uden parfume og konserveringsmidler) for at holde den fugtig og smidig. Ellers kan de behandlede områder komme til at føles som en tynd hård plade på huden. På 3.-4. dagen efter behandlingen vil hævelsen være væk og huden vil eventuelt skalle fint. Huden kan føles som fint sandpapir. Fugtighedscreme er med til at lette helingen.

6-7 dage efter indgrebet føles huden normal igen. Den er dog fortsat sart og skal beskyttes mod vind og vejr. Undgå derfor frostvejr eller direkte sol. Brug fortsat fugtighedscreme gerne med solfaktor. Føles den tør, er der behov for mere fugtighedscreme. Modningsfasen varer 4-6 uger og først da er overhuden fuldstændigt helet og har sin naturlige styrke igen.

Spørg klinikpersonalet vedrørende hvilken fugtighedscreme du bør anvende.

Antal behandlinger

Det vurderes individuelt, men vil typisk være 3 - 6 behandlinger afhængig af hudens tilstand

Komplikationer

Ved MatrixRF vil der være en lille risiko for infektion med enten bakterier eller virus. Infektion viser sig ved rødme, ømhed og hævelse af huden samt eventuel feber. Hvis der opstår infektion, vil det opleves som en pludselig forværring eller tilbagegang i helingsprocessen. Risikoen for infektion er størst i de første dage efter behandlingen og kan let behandles med antibiotika.

Har man tendens til hyppige herpesudbrud, kan det være nødvendigt med en forebyggende behandling.

Depigmentering dvs. nedsat eller manglende brun farve i huden er en meget sjælden bivirkning, som kan ske hvis behandlingen har været meget aggressiv.

Priser pr. behandling

Helt Ansigt

3000 kr.

Halvt ansigt

2500 kr.

Enkelt område fx rundt om øjne eller hage

1800 kr.

Hals

3000 kr.

Ansigt og hals

5000 kr.

​Alle priser er pr. behandling.  Hvis du forudbetaler 3 behandlinger, vil du opnå en rabat på 20 %. De tilkøbte behandlinger noteres i din journal som dit tilgodehavende.

Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis konsultation. Konsultation kan være samme dag som behandling.​​

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 28 anmeldelser fra Facebook

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Lamima

CVR: 30874633

Kontaktinfo

Telefon:  52 23 97 81

E-mail: info@lamima.dk