Lamima´s Primadonna 3-i-1 Laserbehandling

Lamima´s Primadonna  3-i-1 er en eksklusiv kombinationsbehandling til dig, der ønsker at bevare et smukt og naturligt udseende.

Med denne stærkt hudforyngende laserbehandling, får du en hud med en mere klar og ensartet hudtoning. Samtidig behandles let slap hud, der gøres fastere. Dette opnåes ved at stimulere cellefornyelsen og øge kollagenproduktionen i underhuden.

Mange oplever, at de med tiden får solskader såsom karsprængninger, uens hudtone og tynd og slap hud. Lamima´s Primadonna arbejder på lige præcis de områder, og giver dig ikke bare en friskere og smukkere udstråling, men også en markant fastere hud. 

Lamimas´s Primadonna 3  trin:

  • Mild Glykol Peeling der genopfrisker hudens overflade uden at udtørre, men forbereder huden til bedre absorption af laserlyset.
  • Hudforyngende IPL-behandling for en mere ensartet hudtone, der både reducerer solskader og karsprængninger.
  • MatrixRF er en fraktioneret laser, hvor huden påføres en kontrolleret forbrænding. Dette minimerer effektivt grov hud tekstur, store porer og rynker, og du  vil derfor opnå en mere glat og elastisk hudoverflade.

​​

Resultatet er et yngre udseende​ opnået på den diskrete, naturlige og forfriskende måde.

Behandling

1. Rens af ansigt med efterfølgende Frugtsyremaske med en pH-værdi på 2,3. INTENSIVE RESURFACING MASQUE er klinisk formuleret med: 18 % Glykolsyre, mælkesyre, citronsyre, æbleekstrakt, retinol (vitamin A), niacinamid (vitamin B3) og potente antioxidanter - herunder grøn te-ekstrakt. Frugtsyren fremmer cellefornyelsen, geopfrisker hudens overflade og klargør huden til bedre absorption af laserlys.

2. IPL Elos Plus SRA laserteknologi giver dig en mere ensartet hudtone, stimulerer hudens egen produktion af kollagen, og får dig til at se langt yngre ud. Aldersforandringer opstår, fordi din krops aldring og solens UV-påvirkning forårsager en overproduktion af melanin i forbindelse med hudens produktion af farve. Overskuddet ses på huden i form af mørke plamager. Det er farvestoffets tendens til ophobning, som laserbehandlinger bremser og udbedre.

Solskader vil ofte fremtræde mørkere umiddelbart efter behandlingen. Dette aftager i løbet af 4–8 dage, og huden bliver atter lys og ensartet. Let skorpedannelse kan forekomme.

3. Princippet ved behandlingen er at MatrixRF ved at lave nogle mikroskopiske sår i de øverste lag af huden, stimulerer til en regeneration af hudens øverste lag samt en opstramning af bindevævet. Dette resulterer i, at hudens rynker og ar bliver reduceret. Grove porer trækker sig sammen, og skader i huden som følge af for meget sol reduceres/fjernes ved behandlingen, og man får derfor både en flottere og en renere hud. Behandlingen er ideel til reducering af eksempelvis rynker omkring øjne og mund.

Efter behandlingen

​Lige efter behandlingen vil du derfor føle, at det brænder i huden. Den behandlede hud fremstår rød og lidt hævet, og der er behov for nedkøling af huden. Du får udleveret en ispose til at køle huden ned og mindske generne.

Du kan have en fornemmelse af, at rynker og ar er glattet ud allerede, men det skyldes alene hævelsen, da det reelle resultat først ses efter 3 måneder. Den brændende fornemmelse i huden aftager indenfor et par timer, og derefter kan huden føles lidt øm, men der er ikke egentlige smerter fra huden. Huden vil dog reagere med at hæve i dagene efter, især hvis der er givet behandling omkring øjnene eller munden. Hævelsen forebygges og afhjælpes ved at holde koldt på huden. 

Efter behandlingen må du ikke udsættes for sol i 4 uger. Du må ikke irritere det behandlede område kemisk eller mekanisk i de efterfølgende 5 dage. Undgå ligeledes sauna, massage og sport lige efter behandling.

Helingsfasen

Efter Lamima´s Primmadonna behandling skal du regne med en down-periode på 5 - 7 dage. Under helingen af de mikroskopiske sår vil der ske en udskiftning af det yderste hudlag, samtidig med at der sker en mild opvarmning af underhuden. På 3.-4. dagen efter behandlingen vil hævelsen være væk, og huden vil eventuelt skalle fint. Huden kan føles som fint sandpapir. Fugtighedscreme er med til at lette helingen. Du vil få en salve med hjem fra klinikken, som du skal anvende de første døgn. Herefter anbefaler vi, at du tilfører huden Clinical Super3 Booster, der stimulerer helingsfasen og med sit høje indhold af A-vitamin optimerer behandlingens resultat.

5-7 dage efter indgrebet føles huden normal igen. Den er dog fortsat sart og skal beskyttes mod vind og vejr. Undgå derfor frostvejr eller direkte sol. Brug fortsat fugtighedscreme efter behov og høj solfaktor. Modningsfasen varer 4-6 uger, og først da er overhuden fuldstændigt helet og har sin naturlige styrke igen.

Hvor mange behandlinger

​Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Der tilrådes 3 behandlinger i et kurforløb med 4-6 ugers interval, hvor det anbefales, at der foretages vedligeholdende behandlinger 1 gang årligt.

Priser pr. behandling

Primadonna  3-i-1 Ansigt

3500 kr.

Primadonna 3-i-1 Ansigt og Hals

5500 kr.

Primadonna 3-i-1 Ansigt

Enkelte områder med MatrixRF ​fx. rundt om øjne

2500 kr.​

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Lamima

CVR: 30874633

Kontaktinfo

Telefon:  52 23 97 81

E-mail: info@lamima.dk