Book tid

Lamimas Phoenix Fire 3-i-1 Laserbehandling

Lamimas Phoenix Fire 3-i-1 Laserbehandling

Lamimas Phoenix Fire 3-i-1 er en eksklusiv kombinationsbehandling til dig, der ønsker at reducere misfarvede aknear eller solskadet og aldersforandret hud.

​Med denne stærkt hudforyngende laserbehandling får du ikke “bare”  en mere klar og ensartet hudtoning – aknear og rynker reduceres ligeledes signifikant efter kun 3 – 6 behandlinger. Dette opnås ved først at IPL-behandle området, hvilket reducerer misfarvninger i huden. Dernæst påføres overhuden en kontrolleret opvarmning med fraktioneret RadioFrekvens (MatrixRF), hvilket stimulerer cellefornyelsen og øger kollagenproduktionen i underhuden.

Rynker, aknear og misfarvinger i huden
Lamimas Phoenix Fire er særlig egnet til dig med rynker, ar efter akne og misfarvninger i huden. Behandlingen anbefales derfor typisk til kinder og/eller rundt om mund og hage. Men behandlingen er også til dig med lette aldersforandringer, der blot ønsker mere fast hud med en friskere og smukkere udstråling.

Lamimas Phoenix Fire 3  trin:

  • Mild Glykol Peeling genopfrisker hudens overflade uden at udtørre, og forbereder huden til bedre absorption af laserlyset.
  • Hudforyngende IPL-behandling for en mere ensartet hudtone, der også både reducerer solskader og karsprængninger.
  • MatrixRF er en fraktioneret RadioFrekvens-behandling, hvor huden påføres en kontrolleret  opvarmning i dyb dermis (læderhuden). Dette minimerer effektivt grov hudtekstur, store porer og rynker og du  vil derfor opnå en mere glat og elastisk hudoverflade

Behandling
1. Rens af ansigt med efterfølgende Frugtsyremaske med en pH-værdi på 2,3. INTENSIVE RESURFACING MASQUE er klinisk formuleret med: 18 % Glykolsyre, mælkesyre, citronsyre, æbleekstrakt, retinol (vitamin A), niacinamid (vitamin B3) og potente antioxidanter – herunder grøn te-ekstrakt. Frugtsyren fremmer cellefornyelsen, geopfrisker hudens overflade og klargør huden til bedre absorption af laserlys.

​2. IPL Elos Plus SRA laserteknologi giver dig en mere ensartet hudtone, stimulerer hudens egen produktion af kollagen og får dig til at se langt yngre ud. Aldersforandringer opstår, fordi din krops aldring og solens UV-påvirkning forårsager en overproduktion af melanin i forbindelse med hudens produktion af farve. Overskuddet ses på huden i form af mørke plamager. Det er farvestoffets tendens til ophobning, som laserbehandlinger bremser og udbedre.

​Solskader vil ofte fremtræde mørkere umiddelbart efter behandlingen. Dette aftager i løbet af 4–8 dage, og huden bliver atter lys og ensartet. Let skorpedannelse kan forekomme.

​3. Princippet ved behandlingen er at MatrixRF ved at lave nogle mikroskopiske sår i de øverste lag af huden, stimulerer til en regeneration af hudens øverste lag samt en opstramning af bindevævet. Dette resulterer i, at hudens rynker og ar bliver reduceret. Grove porer trækker sig sammen, og skader i huden som følge af for meget sol reduceres/fjernes ved behandlingen, og man får derfor både en flottere og en renere hud. Behandlingen er ideel til reducering af eksempelvis rynker omkring øjne og mund.

Efter behandlingen
​Lige efter behandlingen vil du derfor føle, at det brænder i huden. Den behandlede hud fremstår rød og lidt hævet, og der er behov for nedkøling af huden. Du får udleveret en ispose til at køle huden ned og mindske generne.

​Du kan have en fornemmelse af, at rynker og ar er glattet ud allerede, men det skyldes alene hævelsen, da det reelle resultat først ses efter 3 måneder. Den brændende fornemmelse i huden aftager indenfor et par timer, og derefter kan huden føles lidt øm, men der er ikke egentlige smerter fra huden. Huden vil dog reagere med at hæve i dagene efter, især hvis der er givet behandling omkring øjnene eller munden. Hævelsen forebygges og afhjælpes ved at holde koldt på huden. 

​Efter behandlingen må du ikke udsættes for sol i 4 uger. Du må ikke irritere det behandlede område kemisk eller mekanisk i de efterfølgende 5 dage. Undgå ligeledes sauna, massage og sport lige efter behandling.


Helingsfasen
Efter Lamima´s Phoenix Fire behandling skal du regne med en down-periode på 5 – 7 dage. Under helingen af de mikroskopiske sår vil der ske en udskiftning af det yderste hudlag, samtidig med at der sker en mild opvarmning af underhuden. På 3.-4. dagen efter behandlingen vil hævelsen være væk, og huden vil eventuelt skalle fint. Huden kan føles som fint sandpapir. Fugtighedscreme er med til at lette helingen. Du vil få en salve med hjem fra klinikken, som du skal anvende de første døgn. Herefter anbefaler vi, at du tilfører huden Clinical Super3 Booster, der stimulerer helingsfasen og med sit høje indhold af A-vitamin optimerer behandlingens resultat.

​5-7 dage efter indgrebet føles huden normal igen. Den er dog fortsat sart og skal beskyttes mod vind og vejr. Undgå derfor frostvejr eller direkte sol. Brug fortsat fugtighedscreme efter behov og høj solfaktor. Modningsfasen varer 4-6 uger, og først da er overhuden fuldstændigt helet og har sin naturlige styrke igen.


Hvor mange behandlinger
​Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Der tilrådes 3 behandlinger i et kurforløb med 4-6 ugers interval, hvor det anbefales, at der foretages vedligeholdende behandlinger 1 gang årligt.


Hvorfor hedder behandlingen Phoenix Fire
Fuglen Phoenix er et sagn og symbol på genopstandelse, udødelighed og liv efter døden. Derfor et passende navn til denne eksklusive kombinationsbehandling, der giver nyt liv, glød og masser af vitalitet til din hud. 

For at optimere behandlingen anbefaler vi, at du tilkøber cosmeceutical-produktet Clinical Super3 Booster fra Beaute Pacifique, der har et højt indehold af 3 estre af potent A-vitamin. Cremen gendanner effektivt den elastiske struktur i fuldhuden, og gør huden tykkere og mere modstandsdygtig. Cremen behandler og forebygger: svære aldersforandringer, tynd og gennemsigtig hud samt aktinisk degenereret hud, og kan kun købes på speciallægeklinikker​

​​Køber du Clinical Super3 Booster 100 ml sammen med denne behandling får du 30 % på normalprisen, der er: 1220 kr

Lamima´s Phoenix Fire 3-i-1 hudforyngelse priser:

Helt ansigt 3500 kr.
Ansigt og hals 4500 kr.
Ansigt, hals og decolté 5000 kr. 
Kinder 2000 kr.
Rundt om mund og hage 1750 kr.
Pande 1750 kr.

 Alle priser er pr. behandling.  Hvis du forudbetaler 3 behandlinger, vil du opnå en rabat på 10 %. De tilkøbte behandlinger noteres i din journal som dit tilgodehavende.

Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis konsultation. Konsultation kan være samme dag som behandling.​​

 

 

 

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?