Kundeudtalelser fra Facebook​

✩✩✩✩✩

"Jeg synes helt klart, at denne klinik fortjener nogle søde ord på vejen.

Jeg er kommet hos Laila siden hun åbnede sin klinik og jeg har været lige glad hver gang jeg er gået derfra. Laila er en smuk quinde med en super dejlig personlighed. Hun er fyldt med glæde og smiler altid. Derudover, så er hun bare hamrende dygtig til det hun laver. Hun er professionel, har mange års erfaring og man er altid i trygge hænder under sin behandling. Jeg har selv fået lavet mine læber der og hun er så god til at finde den rette balance, så det passer til lige præcis mit ansigt. Derudover har Laila også lavet min hage, da jeg længe har haft en lille kløft i den. Aldrig stop det du gør, for du gør det så godt!"

- Maria Grønbæk

✩✩✩✩✩

"Har fået en helt fantastisk dejlig og professionel behandling hos Lamima Laser og Skønhedsklinik. Jeg fik farvet vipper/bryn samt rettet bryn. Derudover fik jeg en ansigtsbehandling med frugtsyre "Fire and Ice". Jeg kan helt klart anbefale klinikken til andre."

- Lissa De Fine Olivarius

✩✩✩✩✩

"Super lækkert sted i vildt hyggelige omgivelser. jeg fik lavet eyelash Extensions hos Lamima i sidste uge og fik de smukkeste fyldige øjenvipper til en lækker pris. Lamima kan klart anbefales, sødeste personale og ligger i hjertet af Holbæk."

- Miel E. Kienast

✩✩✩✩✩

"Fantastisk klinik, jeg får altid professionel behandling og rådgivning. Derudover er de super fleksible med ændring af tider, og det er og har været en fornøjelse hver gang."

- Nanna Ravn Jørgensen

Se flere anmeldelser på vores Facebook-side​

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Lamima

CVR: 30874633

Kontaktinfo

Telefon:  52 23 97 81

E-mail: info@lamima.dk