Kundeudtalelser fra Facebook​

✩✩✩✩✩

"Jeg synes helt klart, at denne klinik fortjener nogle søde ord på vejen. Jeg er kommet hos Laila siden hun åbnede sin klinik og jeg har været lige glad hver gang jeg er gået derfra. Laila er en smuk kvinde med en super dejlig personlighed. Hun er fyldt med glæde og smiler altid. Derudover, så er hun bare hamrende dygtig til det hun laver. Hun er professionel, har mange års erfaring og man er altid i trygge hænder under sin behandling. Jeg har selv fået lavet mine læber der og hun er så god til at finde den rette balance, så det passer til lige præcis mit ansigt. Derudover har Laila også lavet min hage, da jeg længe har haft en lille kløft i den. Aldrig stop det du gør, for du gør det så godt!"

- Maria Grønbæk

✩✩✩✩✩

"Har fået en helt fantastisk dejlig og professionel behandling hos Lamima Laser og Skønhedsklinik. Jeg fik farvet vipper/bryn samt rettet bryn. Derudover fik jeg en ansigtsbehandling med frugtsyre "Fire and Ice". Jeg kan helt klart anbefale klinikken til andre."

- Lissa De Fine Olivarius

✩✩✩✩✩

"Super lækkert sted i vildt hyggelige omgivelser. jeg fik lavet eyelash Extensions hos Lamima i sidste uge og fik de smukkeste fyldige øjenvipper til en lækker pris. Lamima kan klart anbefales, sødeste personale og ligger i hjertet af Holbæk."

- Miel E. Kienast

✩✩✩✩✩

"Fantastisk klinik, jeg får altid professionel behandling og rådgivning. Derudover er de super fleksible med ændring af tider, og det er og har været en fornøjelse hver gang."

- Nanna Ravn Jørgensen

Det siger kunderne om Profhilo Skinbooster

✩✩✩✩​✩

"Jeg er en person som kan lide at passe på mig selv og min hud, og leder altid efter behandlinger, der giver et naturligt udseende som resultat. Jeg er 33 år, hvilket betyder at aldringstegnene ses tydligere og tydligere, men med Profhilo behandlingen lykkedes det at skjule aldringstegnene på en naturlig måde. Én ting jeg kan sige med sikkerhed er, at Profhilo er en Skinbooster. Allerede efter første behandling kunne jeg se effekten på min hud, mens jeg efter anden behandling blev forbløffet over hvordan aldringstegnene fremstod mindre synlige og gav mig et yngre udseende - det får mig til at blive gladere, når jeg kigger på mig selv i spejlet. Efter behandlingerne havde jeg nogle røde prikker grundet indstikstederne, men intet overdrevent, og næste dag var alle de røde prikker væk. Det betyder, at jeg uden bekymring kan tage på arbejde næste dag uden, at nogle vil bemærke det. "

- Louisa Rasmussen


​✩✩✩✩✩

​"Kære Lamima..... Jeg har været kunde hos jer fra start... og her kommer det: Efter rygestop og mange år på arbejdsmarkedet besluttede jeg at bruge lidt penge hver måned på mit udseende. Da jeg havde hørt godt om Lamima tænkte jeg “ nu skal det være”Jeg har ALDRIG fortrudt denne beslutning. Før i tiden skød folk mig ældre ... nu bliver jeg skudt 5-6 år yngre ALTID. Rygerynkerne er væk, lidt Botox og fylde i læberne har hjulpet enormt og det vil jeg altid prioriterer højt... sidste ting på stammen er den behandling i kalder Profhilo ... den er såå fantastisk. Den har forynget min hud og givet mig den glatte stærke hud tilbage jeg havde for flere år siden... helt ærligt!!!!!- Jeg har fået SÅ meget livskvalitet og selvtillid efter jeg startede hos dig Laila... Det kan godt være det koster nogle penge men til gengæld vil jeg hellere undvære andre ting end mine behandlinger hos jer!!!!!! Skylder jer den største tak og har altid gået imponeret og tilfreds ud af din dør - Respekt for din kunnen og altid omsorgsfulde behandling."

- Karina Sørensen

Se flere anmeldelser på vores Facebook-side​

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Lamima

CVR: 30874633

Kontaktinfo

Telefon:  52 23 97 81

E-mail: info@lamima.dk