Filler med Belotero

I Lamima anvender vi primært Belotero®-fillere, der er den filler på markedet, der integrerer sig bedst i vævet uden at efterlade hårde kugler og blå misfarvninger (tyndall effekten). Belotero® er et ikke permanent bionedbrydeligt filler-produkt bestående af hyaluronsyre. 

Filler anvendes til rynker, furer, læbeforstørrelse, genfugtning af huden og til genskabelse af ansigstsvolumen i fx kinder og kæbe.  Beloteros patenterede teknologi er desuden registreret i hele verden og Belotero er både FDA-godkendt og CE-mærket. 

Hyaluronsyre er et sukkerstof, der i forvejen findes naturligt i vores bindevæv. Hyaluronsyre har en stor evne til at binde væske i huden og dermed give fylde og spændstighed. Med alderen reduceres mængden af naturligt forekommende hyaluronsyre, hvilket medfører en mere slap og tynd hud. Når filler injiceres i rynker og furer, udfyldes og glattes disse, og huden bliver mere spændstig. Der er en naturlig omsætning af hyaluronsyre i huden, og derfor aftager effekten gradvis med tiden. 

Første behandling holder ca. 6 - 9 mdr. De efterfølgende behandlinger holder op til 1 år. Læbehandling dog ofte lidt kortere. 

Belotero®-serien er det perfekte valg, idet den består af bred portefølje af avancerede dermale fillere, som kan bruges individuelt eller i kombination med hinanden for at skræddersy en æstetisk behandling, der passer præcis til den individuelle hudtype.

Belotero-porteføljen

Belotero-porteføljen består af en række avancerede HA-fillere til udglatning af fine linjer og rynker, furer, læbeforstørrelse, genfugtning af huden og til genskabelse af ansigstsvolumen. Ydermere er serien af Belotero®-fillere også tilgengægelig med lidokain (bedøvelse) for en mere behagelig behandlings oplevelse. Belo­teros sortiment af fillere kan bruges individuelt eller i kombination med hinanden for at skabe en skræddersyet løsning for den enkelte ud fra hudens strukturelle og funktionelle behov.

Følgende områder kan behandles med filler:

 • Bekymringsrynken (Glabella)
 • Kindben
 • Linjerne mellem næse og mund
 • Rygerynker
 • Nedadgående mundvige
 • Læbeløft
 • Læbekant
 • Volume i læber
 • Smilerynker
 • Genhydrering af huden
 • Hagekløft
 • Tåretrug

Hvor længe holder effekten af en filler-behandlingen?

Holdbarheden er typisk 6 - 12 mdr. - og afhænger af hudtilstand, område, individuelle forhold samt hvilken filler-intensitet, der vælges til behandlingen. Til konsultationen vil du blive vejledt i hvilken filler, der passer netop til dig og din behandling.

Vi behandler ikke gravide og ammende!

Kombinationsbehandlinger

Du opnår 10 % i rabat på den samlede fillerpris, hvis du vælger at kombinere filler med en eller flere af følgende behandlinger:

 • Botox
 • MatrixRF
 • Skin Tightening

(Rabatten opnås kun ved samlet køb, og gives ikke ved kampagnepriser)​

Gratis konsultation

Inden en behandling vil vi altid grundigt gennemgå dine muligheder og ønsker ved en gratis konsultation. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes. Ligeledes skal der ifølge krav fra sundhedsstyrelsen gå 48 timer fra konsultation til behandling.

Gratis kontrol efter behandlingen

14 dage efter behandlingen skal du til kontrol. Her kontrolleres at filleren ligger korrekt, og at den er velintegreret i vævet. Behandlingsområdet ses ligeledes efter for evt. asymmetri og fortsat markant synlige furer. Hellere for lidt end for meget - det sikrer nemlig, at du ikke får et større løft af vævet, end du havde forventet. Til gengæld giver vi en gratis touch-up, hvis der er behov for det ved kontrol 14 dage efter behandlingen.


Før/efter billeder af Filler behandling

Priser - Fillerbehandling med Belotero eller Juvederm

Belotero /Juvederm 1 ml.

2.600 kr.​

Belotero/Juvederm  2 ml.

4.500 kr.​

Belotero/Juvederm 3 ml.

6.500 kr.

Belotero/Juvederm 4 ml.

8.000 kr.


  Belotero /Juvederm 1,60 ml​.                                                3.600 kr.

Belotero/Juvederm 2,60 ml.

5.500 kr.

Belotero 0,60 ml. (få linier og glabella)

1.600 kr.

Profhilo SkinBooster 2 ml.

2.500 kr.

OBS

Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis konsultation. Konsultation skal være minimum 48 timer før behandlingen.​

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Lamima

CVR: 30874633

Kontaktinfo

Telefon:  52 23 97 81

E-mail: info@lamima.dk