​Revive Skinbooster

Belotero Revive er et helt nyudviklet produkt der er målrettet mod den stigende efterspørgsel i kategorien af Skin Quality Boostere.

Skin Quality Boostere er en hurtigt voksende æstetisk behandling, og opfylder behovet for mange yngre patienter, der ikke ønsker volumen, men i stedet ønsker en glattere og mere ensartet hud samt en forbedret hudkvalitet. 

BELOTERO REVIVE er også velegnet til den mere modne hud, til forbedring af elasticiteten og fastheden i huden samt udglatning af fine og overfladiske linjer i ansigtet.

BELOTERO REVIVE består af 20 mg/ml HA + 17 mg/ml glycerol og kommer i en 1 ml sprøjte uden lidokain. Den er krydslinket (+) med en lavere ratio end BELOTERO SOFT og har den højeste kohæsivitet. Den er yderst velegnet til superficial injektion og blanching.

Indikationerne er:

  • Forbedring af elasticiteten og fastheden i aldrende hud i ansigtet
  • Udglatning af fine og overfladiske linjer i ansigtet
  • Behandling af foto-beskadiget hud
  • Udjævning af fordybninger som skyldes atrofiske ar
  • Reducerer rødme og opblussen med op til 40%

BELOTERO REVIVE er baseret på den samme unikke teknologi som de øvrige BELOTERO produkter. Den er fremstillet ved hjælp af en patenteret dynamisk, krydsbundet teknologi, som bl.a. resulterer i en monofasisk kohæsiv, polykomprimeret matrix (CPM). Denne teknologi skaber den bedste balance mellem kohæsivitet, elasticitet og plasticitet, som der er brug for, til at sikre den mest optimale integration i huden, og dermed et naturligt og holdbart resultat.

Gratis konsultation

Inden en behandling vil vi altid grundigt gennemgå dine muligheder og ønsker ved en gratis konsultation. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes. Ligeledes skal der ifølge krav fra sundhedsstyrelsen gå 48 timer fra konsultation til behandling.

Priser - Skinbooster med Revive

1 ml. Revive Skinbooster

2.000 kr.​

2 ml. Revive Skinbooster

3.500 kr.​

3 ml. Revive Skinbooster

4.500kr.

OBS

Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis konsultation. Konsultation skal være minimum 48 timer før behandlingen.​

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Lamima

CVR: 30874633

Kontaktinfo

Telefon:  52 23 97 81

E-mail: info@lamima.dk