Profhilo Skinbooster

Vi anvender Profhilo®, der er et ikke-permanent filler-produkt med et meget højt hyaluronsyreniveau. Filler-produkter er bionedbrydelige, geléagtige stoffer bestående af hyaluronsyre. 

Profhilo er en ny og innovativ skinbooster, der primært anvendes i ansigtet og på hals for at forbedre hudens fugtniveau, glød og elasticitet. Profhilo Skinbooster indeholder nemlig store mængder af hyaluronsyre, som forbedrer hudens struktur og minimerer fine linjer samtidig med at elasticiteten og hydreringen af huden stiger mærkbart.

Profhilo Skinbooster er en varme stabiliseret BDDE-fri injicerbar Hyaluronsyre med en biofysisk profil, der medfører en høj evne til at flyde fra injektionspunktet til jævnt at booste hele vævet. Profhilo, der er udviklet til ansigt og krop, blev markedsført i 2015 med en unik 5-punkts BAP-injektionsteknik. Det vil sige, at 2 ml Profhilo injiceres i 5 små depoter på hver side af fx. underansigtet, hvor det tilfører huden et boost af hydration og elasticitet. 

​​

Profhilo Skinbooster kræver 2-3 behandlinger med 4 ugers interval!

Hyaluronsyre er et sukkerstof, der i forvejen findes naturligt i vores bindevæv. Hyaluronsyre har en stor evne til at binde væske i huden og dermed give fylde og spændstighed. Med alderen reduceres mængden af naturligt forekommende hyaluronsyre, hvilket medfører en mere slap og tynd hud. Når Profhilo Skinbooster injiceres  i huden, øges ikke bare huden fugtniveau - hudens naturlige kollagenproduktion stimulleres  og hudens generelle tilstand forbedres. Der er en naturlig omsætning af hyaluronsyre i huden, og derfor aftager effekten gradvis med tiden. 

Profhilo Skinbooster er særligt velegnet til genhydrering af :

  • ansigt
  • hals
  • bryst
  • hænder

Efter behandlingen er huden let rød efter de mange fine stik. Hævelse og blå mærker kan forekomme. 

Allerede 3-4 uger efter behandlingen vil hudkvaliteten være synligt forbedret med en øget fugtbalance, minimerede fine linjer og en øget elasticitet i huden. Det anbefales alligevel at optimere resultatet og varighed med gentagelse af behandling efter 4 uger.

Optimer behandlingen ved at kombinere Skinbooster og Skin Tightening

​Elos Plus Skin Tightening laserteknologi stimulerer hudens kollagenproduktion, og har desuden en opstrammende effekt på løs hud, så de fine aldersbetingede rynker (typisk linier på kinder, kæbe og hage) mindskes. Skin Tightening laserteknologi påvirker nemlig både hudens overflade og de dybere hudlag ved at kombinere bi-polar radiofrekvens (RF) med lys, og opvarmer hudens væv inden for et bestemt område, hvilket giver opstramningen.

Kombinerer du Skinbooster med med Elos Plus Skin Tigthening  Laserteknologi opnår du således både fillerens boost af elasticitet og hydreringen i huden samt laserens opstrammende effekt på løs hud og stimuli af hudens kollagenproduktion. 

Vi behandler ikke gravide og ammende!

Gratis konsultation

Inden en behandling vil vi altid grundigt gennemgå dine muligheder og ønsker ved en gratis konsultation. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes. Ligeledes skal der ifølge krav fra sundhedsstyrelsen gå 48 timer fra konsultation til behandling.​

Før/Efter billeder af Profhilo behandling​​

​Priser:

2 ml Profhilo Skinbooster 

1 område fx ansigt, hals eller decolte

1. behandling med Profhilo

2.500 kr.​

2. behandling medProfhilo (4 uger efter 1. behandling)

2.000 kr.​

3. behandling med Profhilo

(4 uger efter 2. behandling)

2.000 kr.

4 ml Profhilo Skinbooster

2 områder fx ansigt og hals eller begge overarme

1. behandling med Profhilo

5000 kr.​

2. behandling medProfhilo (4 uger efter 1. behandling)

4000 kr.​

3. behandling med Profhilo

(4 uger efter 2. behandling)

4000 kr.

6 ml Profhilo Skinbooster 

3 områder fx ansigt, hals og decolte

1. behandling med Profhilo

7.500 kr.​

2. behandling medProfhilo (4 uger efter 1. behandling)

6000 kr.​

3. behandling med Profhilo

(4 uger efter 2. behandling)

6000 kr.

​Vi anbefaler et kurforløb på 2 behandlinger med 4 ugers interval, men er huden særligt ældet​ i det pågældende område, anbefaler vi et kurforløb på 3 behandlinger ligeledes med 4 ugers interval.

OBS

Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis filler-konsultation. Konsultation skal være minimum 48 timer før behandlingen.​

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Lamima

CVR: 30874633

Kontaktinfo

Telefon:  52 23 97 81

E-mail: info@lamima.dk