​SUNEKOS

​Har du problemer med mørke rander, poser og rynker omkring øjnene? Så er Sunekos det perfekte match til dig!

Sunekos er en ny og innovativ injektionsbehandling, der indeholder en patenteret formel af aminosyrer og hyaluronsyre, som er afgørende for hudens spændstighed. Sunekos regenererer huden indefra ved at booste og igangsætte produktionen af kollagen og elastin. Sunekos bruges til reduktion af mørke rande og poser under øjnene samt fine linjer og rynker i øjenomgivelserne. Sunekos virker hudforyngende og forbedrer hudens elasticitet, ligesom Sunekos løfter huden og tilfører fugt. Resultatet er en strålende og glat hud.

Sunekos injiceres i øjenomgivelserne for at stimulere produktionen af kollagen og elastin og gendanner herved volumetab og forbedrer hudens elasticitet på en naturlig måde.

Det særlige ved Sunekos er kombinationen af aminosyrer og hyaluronsyre (HA). Hyaluronsyre findes naturligt i vores hud og binder fugt. Vores kroppe producerer dagligt hyaluronsyre, men i tak med alderen producerer vi mindre naturlig hyaluronsyre, og det ses på vores hud. Aminosyrer fremstilles af vores kroppe, og de er essentielle for skabelsen af ​​sund hud. Kliniske forsøg har vist, at hyaluronsyreprodukter alene booster og stimulerer huden, men tilsætningen af ​​aminosyrerne virker som et ekstra ’brændstof’, idet aminosyrerne direkte går ind og styrker cellevæggene i huden, hvilket er vigtigt, når hudens hudlag skal genopbygges.

Du skal afsætte ca. 30 minutter til behandlingen. Huden desinficeres og med en tynd nål injiceres produktet i det område, du ønsker behandling. Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og trænet i at udføre behandlingen så skånsomt og smertefrit som muligt.

De fleste mærker små prik i huden, når produktet injiceres. Der kan være en smule blå mærker eller hævelse efter behandlingen. Det varer dog ikke meget længere end et par timer, og det kan let skjules med makeup.

Sunekos kræver 3 - 5 behandlinger med 2 ugers interval - med kun 1 vedligeholdende behandling hver 6 - 8. måned

Efter behandlingen

Du vil begynde at se virkningerne af behandlingen efter en uges tid, efterhånden som huden begynder at forynge sig. Da behandling med Sunekos stimulerer hudens naturlige produktion af kollagen, kan det tage en uge eller derover, før resultatet er fuldt synligt på hudens overflade. 14 dage efter endt behandlingsforløb kommer du ind til en gratis kontrol, hvor vi tjekker op på din behandling og sikrer, at alt er, som det skal være.

Forventet resultat

Effekten af Sunekos varer op til 6 måneder, men forskning indikerer, at der stadig er forbedring i huden i ca. 8 måneder efterfølgende.

Gratis konsultation

Inden en behandling vil vi altid grundigt gennemgå dine muligheder og ønsker ved en gratis konsultation. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes. Ligeledes skal der ifølge krav fra sundhedsstyrelsen gå 48 timer fra konsultation til behandling.

​​​

Priser - Sunekos

Kurforløb á 3 behandlinger

5.000 kr.​

Kurforløb á 5 behandlinger

8.000 kr.​

1 opfølgende behandling efter 6-8 måneder​

2.000 kr.​

​​OBS

Forud for en behandling er det nødvendigt at booke en gratis konsultation. Konsultation skal være minimum 48 timer før behandlingen.​

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 35 anmeldelser fra Facebook

Har du spørgsmål?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Lamima

CVR: 30874633

Kontaktinfo

Telefon:  52 23 97 81

E-mail: info@lamima.dk